Skip to main content

Vesta Live 6th Anniversary – Connection

I tako, dođe svibanj, što znači da je još jedna godina iza nas. Nikad produktivnija!!! Vesta Live bilježi šest godina svog konstantnog emitiranja, promoviranja rada DJ-a s područja bivše Jugoslavije, cjelokupne elektronske scene te promoviranja događaja na prostoru EX-YU. Za one koji ne znaju, radio-show Vesta Live se emitira srijedom od 23h na frekvenciji 91.2 MHZ u programu Vesta Radio pokrivajući područje sjevero-istočne BiH. Kreator emisije je Dj Rale piše portal Clubvibes.info .

Piše: 

17. svibnja 2008. u Domu Mladih (Klub Palma) Tuzla/BiH proslavit ćemo šestu godišnjicu rada i postojanja emisije Vesta Live.

Tim povodom direktno iz Mostara, preko Sarajeva, dolazi nam sa vrha bh elektronske scene Narcis Jr. član dua Mashala Dj'z (www.myspace.com/mashaladjz). Ovi ljudi su zaslužni za niz remix-a velikana kao što su: FatBoySlim, U2, Dub Pistols, Brooke Valentine i Nikka Costa. Narcis Jr. radi pod različitim etiketama kao što su: Eclectic Method, MonoPhonic, B.R.K., Otherworld i Mashala DJ'z. Također, Narcis Jr. bilježi uspješan rad na području audio-video miksanja već duži niz godina. Pored Narcisa Jr. godišnjicu će nam uveličati Dj Borg, resident Dj Doma Mladih, ujedno i jedan od vodećih house Dj-a u Bosni i Hercegovini. Tu je i mlada dama, jedna od rijetkih žena na na bh elektronskoj sceni, koja će vas sigurno zaintigrirati sa svojim unikatnim miksanjem i nastupom – Dj Miss Mayra (www.myspace.com/djmayra). A kakav bi to bio Vesta Live party bez ogromne podrske FM JAM ekipe i Bagasound System-a na drugom flooru (dj Soul, Moonia, HZA) (www.fmjam.com).

Sveukupno pet sati vrhunske muzike vas ocekuje 17. svibnja u Domu Mladih. NE zaboravite!!! Samo jednom godisnje je rodjendan.

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2