Skip to main content
  • steve aoki
  • 26.05.2012.

Video premijera pjesme za Steve Jobsa

Jabukomanijom bi mogli nazvati obožavanje Appleovih proizvoda kojoj je bez premca sklon i Steve Aoki.

Piše: 

Naslovna foto

Steve Aoki

Do te mjere da je izdao stvar posvećenu Steve Jobsu. Iako je stvar napravio još kad je Steve Jobs preminuo 5. studenog prošle godine, razmatrao je izdanje s obzirom da nikad dosad nije nikom posvetio pjesmu. Sad je snimio i spot koji je premijerno prikazao portal Mashable zadužen za vijesti o digitalnoj kulturi, socijalnim medijima i tehnologiji.

{youtube}9DYxRTfEhmI{/youtube}

Kupujem 4 ili 5 laptopa godišnje, jer ih često uništim dok nastupam kao DJ. Moje prvo računalo bilo je Appleovo, također imam iPhone, iPad i mogu reći da sam Apple geek. Volim Steve Jobsa i način na koji je utjecao na budućnost" – pojasnio je Aoki.

Video za pjesmu “Steve Jobs” koju je Steve Aoki napravio u suradnji Angger Dimasom prikazuje njegovu povezanost s publikom i nalazi se na albumu Wonderland, te će biti objavljena u filmu o Aokijevim nastupima kasnije ove godine.

 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2