Skip to main content
  • 15.09.2011.

Video snimka: Swedish House Mafia u Papayi

Već dvadesetak dana trojac Swedish House Mafia nas drže u neizvjesnosti poradi svog idućeg projekta čije detalje planiraju objaviti 23. rujna putem web adrese www.230911.com.

Piše: 

Naslovna foto

Swedish House Mafia tajanstveni kod


Axwell, Steve Angello i Sebastian Ingrosso zajednički su nastupali 10. kolovoza u Papayi na Zrću ispunivši klub do posljednjeg mjesta, što dovoljno govori kakav status uživaju i u našim krajevima, a mi ovdje donosimo i video snimku partya.

Na nedavno održanom Creamfieldsu u Velikoj Britaniji tijekom svirke na video zidu se pojavio tajanstveni kod koji otkriva rješenje ove zagonetke. Na vrhu ovog članka fotografija prikazuje taj kod međutim zapitali smo se i sami, koliko je kombinacija potrebno da netko pronađe rješenje, ni sami točno ne znamo. Zar nije onda bolje strpiti se još malo i sačekati 23. rujna kada ćemo doznati šta se skuhalo u loncu švedskog trojca?!

Do tada zabavimo se uz 22-minutnu video snimku s ovogodišnjeg nastupa na Zrću.

{youtube}UhKvUIV5ukI{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2