Skip to main content
  • 5.07.2007.

Vijesti iz laboratorija Jean-Claude Adesa

Nakon nekoliko izdanja, remixa i prezentacija diljem svijeta, vrijeme je da Jean-Claude Ades krene sa svjetskom turnejom. Pri tome će prezentirati i novu kompilaciju sa izabranim radovima koji će vas uvesti u svijet JCA glazbe. To je ujedno i novi korak u njegovoj karijeri. 

Piše: 

Čovjek francuskog imena, rođen u Italiji, na kraju se ipak skrasio u Njemačkoj svoj globalni uspon doživljava 2003. nizom remixa, a 2005. nastavlja produkcijama Fly Away i Someday. U 2006.g. njegove se produkcije nalaze na mnogim uglednim kompilacijama. Nakon godina napornog rada ugledao se na kolege Davida Guettu tvorca projekta F*** me I`m Famous i Roger Sancheza (Release Yourself), pa je odlučio pokrenuti svoj vlastiti – Live Fast Die Beautiful s kojim prezentira svoj vlastiti način života i poruku o brzini promjena na sceni. Turneja započinje sredinom rujna u Južnoj Americi a nastavlja se u Europi, Rusiji, Aziji i Australiji.

Jean – Claude Ades tvorac je hit singlea „Runaway“ čiji je odličan remix napravio D and G., a istu pjesmu mogli ste već čuti na My Space-u od D and G-a , Otvorenom radiu, Byblosu ili Haciendi. JCA dolazi u Haciendu 15. kolovoza da Vas provede kroz svoju dimenziju zvuka. Kada producira ili svira u nekom klubu njegov stil se najbolje može definirati njegovom slijedećom izrekom: „Glazba mora zvučati globalno, kao mix iz 30 različitih zemalja, ali uvijek harmonično i ritmično.“ Tako definiramo njegov sound koji se proteže od klasičnih house ritmova stopljenih s elementima elektronske glazbe.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2