Skip to main content
  • 19.10.2007.

Vijesti iz Music Managementa

D and G nam šalje uvijek svježe i zanimljive novosti o svojim projektima i radovima. Nakon remixa pjesme "Runaway" od Jean-Claude Adesa koja je još uvijek aktualna ne samo u Hrvatskoj već svuda po svijetu, stiže novi uradak također, remix, pjesme "Hold You" koju u originalu izvode Badura feat. Laya Green.

Piše: 

A nešto ranije objavljena obrada pjesme "Insanity" koju potpisuju Dan Marciano i Michael Kaiser, 22. listopada izaći će na vinylu (label Royal Flush) te isti dan naći se u prodaji i to u svim aktualnim digitalnim trgovinama (Juno.co.uk). Osim spomenutih pjesama na njegovom MySpace-u nalazi se i ekskluzivni preview skorašnjeg DVD izdanja o klubu Byblos iz Poreča. Ako ste ljubitelj house glazbe, dobre atmosfere i lijepih žena, tada nećete propustiti pogledati ovaj demo-video isječak. D and G je poslije ljeta pripremio i jedan mix kojeg stavljamo u rubriku obavezno poslušati. Mix nosi naziv "De La House Musique", a možete ga poslušati ili skinuti klikom ovdje.

U narednim danima i mjesecima posvetit će se pripremanju Byblos DVDa, te producentskom radu, obradi pjesme Slap That Bitch od JCA i Tom Novya, vlastitoj produkciji od kojih izdvajamo pjesmu zanimljivog imena "Underground Shit Dont Work" a što se tiče nastupa prvi idući očekuju se u 2008.g.

Izvor: www.myspace.com/dandgmusic

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk