Skip to main content
  • alt
  • 18.09.2014.

Vikend preporuka – Trance i Marco Bailey

Pred nama je novi vikend koji donosi i pitanje kamo večeras, ali  ne berite brigu jer tu je naša nova vikend preporuka.

 
Trodnevni psy trance festival  Strobolobodobolos održava se  od 19. do 21. rujna i to  u šumi  Zokovici na jezeru Jošavi, a riječ je o naselju Pisak kraj Đakova.  Na popisu izvođača se nalaze Fidel, Sigfried Disko, System Lock, Skunkinho, Kainan, 3TT, Mindmanifest, Jack The Tripper, Pinto, Mandibula, Triffid Goa, Marko Abramović, Fixsell te Huz Det & Tom Nucleus, a uz glazbu, nude se i seminari i radionice.
{youtube}HV57dmGfwew{/youtube}
 
Svi željni pravog techna, morat će potegnuti sve do Primoštena gdje u Aurori u petak svira belgijski techno producent i DJ Marco Bailey, a od domaćih snaga tu su Pero-Fullhouse, Edy C. te Juri Paik i Scheva. Techno je na rasporedu i u subotu u zagrebačkome DEPO klubu kada nastupa DJ Ladida, gošća iz Češke koja najavljuje old school techno set, a njoj se pridružuju Kiki, znan svim ljubitelja Stereo Studija, te DJ Cet.
{youtube}-RiIBTZKPOI{/youtube}
 
Ostale događaje potražite u našem kalendaru, a od filmova izdvajamo odličan dokumentarac “The Chemical Generation” u kojem se govori o povezanosti ecstasyja i uspona acid housea dok se u ulozi naratora nalazi Boy George.
{youtube}KxBCaMvBH5c{/youtube}
 
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2