Skip to main content
  • 23.03.2012.

Vikend preporuka – CFSN rođendan na dvije lokacije

Proljeće je i službeno počelo, idealno je vrijeme za obnavljanje kondicije prije prvih višednevnih festivala.

Piše: 

Naslovna foto

Billy Nasty


Početi s plesnim vježbama možete već ovaj vikend na velikom tulumu CFSN ekipe koja deseti jubilarni rođendan proslavlja na čak dvije lokacije, istina slave oni cijelu godinu, ali se Illectric Funk u Pogonu Jedinstvo i Playground u Močvari u subotu tretiraju središnjom proslavom.

Ako volite provjereno Billy Nasty je siguran izbor i uvijek ga je dobro ponovno čuti, a to možete u petak u osiječkom Bastionu ili u subotu u zagrebačkom Boogaloou. Dva nastupa u Hrvatskoj odrađuje i Ralvero, mladi Nizozemac i miljenik ženske populacije koji u dubrovačkom Revelinu gostuje u petak u sklopu projekta "Revelin Electronic Sound", te istu večer namjerava stići i u klub Maximus u Kotoru. Ako mogu oni u istom danu i dva dana za redom putovati i nastupati možete sigurno i vi plesati.

Miss Sunshine nam se vratila iz vruće Kolumbije i suncem napunila energiju za Lemon u Zagrebu u petak uz Zera, nakon čega putuje u Vodice i nastupa u Opiumu u subotu. U petak će zimu iz Medike istjerati Pistolero Jam ekipa, u Sirupu je Diverzija s Krankšvester, slavonskim hip-hop dvojcem i DMT-om, u Mastersu francuska psihodelija, a u Cranberriju su oni koji vole ploče – Pero FullHouse i Ivan Komlinović.

Subotu svakako preporučujemo i najekstravagantniju zvijezdu talijanske elektroničke scene, Hard Ton u Vipu i Jolkin Extract u Mastersu s producentom iz Njemačke Roman Lindau. U Shamballu iz Los Angelesa stiže Latin Prince, a u Cranberryju starta nova večer SuRRounds s E-baseom u glavnoj ulozi.
  
Ako vam sve to skupa nije dovoljno da osmislite vikend gimnasticiranje dodatne razloge provjerite u našem kalendaru.

brejcha 2
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju