Skip to main content
  • ltj bukem mc conrad
  • 12.04.2012.

Vikend preporuka – Močvara rođendan

Mi volimo slaviti, još kad je riječ o rođendanu jednog od kultnih zagrebačkih klubova koji je obogatio i zadužio alternativnu scenu i koji je prošao kroz previranja s gradskim strukturama svakako imamo i zašto.

Piše: 

Naslovna foto

ltj bukem mc conrad

Osim što je borbu s vjetrenjačama Močvara već dobila, od 13-22. travnja slavi 13. godina postojanja. Prvi dan rođendana u petak obilježit će velikim gostovanjem LTJ Bukema & MC Conrada koji su odavno prirasli domaćoj publici baš kao i njihov pomno selektirani drum ‘n’ bass ritam.

U Petak rođendan i to 14. slavi i Astralis institucija u Boogaloou u koji za tu priliku u goste dovode Gilbert Martinija iz Njemačke kojem će se pridružiti Astralis tim Damir Ludvig, Goran Go Cut Vlajic, te Reaky, Damir Pushkar i Mirko Malinić.

Sarajevo i Chris Liebing obostrano se vole, jer je ovo njegovo šesto gostovanje u Sarajevu, ovog puta u Interex Warehouseu.

{youtube}JyVKWBfkU9w{/youtube}

Od ostalih stranih gostovanja u petak u Hrvatskoj izdvojili bi Munka na još jednom izdanju Handclapa u VIP klubu, Freemasonse u dubrovačkom Revelinu, a ljubitelje dubstepa bi uputili na Madda, Juice, Menigu i Spalea u Sirup.

Subota za Ambasadu Gavioli označava zlatno doba, jer u sklopu programa Fetch the Vibe nastupaju omiljena DJ-ica iz Češke Lucca, Petar Dundov, Psiho, Sputink, Virgin Helena, Crazy Lemon, Joe Montana i Eddie F. Britanski Dubstep trojac u ovom slučaju duo Street Creeps stiže na još jedno izdanje večeri Chew the Fat! Croatia u zagrebačku Tvornicu kulture, dok program Underground Control obilježava šest godina postojanja u Jungli uz Steve Rachmada, Mira, Luku Lukača, Toni Juranovića i Darka J.

U Aquariusu se napokon održava dugoočekivani nastup Nicky Romera, a rođendan se slavi i u Primoštenu u klubu El Dorado, Omega Drive slavi rođendan pa si je u goste za tu priliku pozvao Goncala iz Portugala.

Svima koje smo nabrojali želimo sretne rođendane i još puno uspješnih godina plesanja, a ako ste i dalje nesigurni gdje za vikend možda vam naš kalendar pomogne.

sonus 2
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju