Skip to main content
  • Paco Osuna
  • 15.03.2012.

Vikend preporuka – Paco Osuna i Benji B.

Pacu Osuni ovo je premijerni nastup u Hrvatskoj, dok je Benji B. potpuno logičan izbor posljednjeg gostovanja iz serijala večeri RBMA.

Piše: 

Naslovna foto

Paco Osuna

Obojica nastupaju u subotu, Paco kao glavni oslonac Ritchie Hawtinovog Minusa i njegove poznate etikete Plus8 ovu subotu premijerno nastupa u riječkoj Stereo dvorani i uz to je upad besplatan, dok je Benji B. osim kao DJ svoju karijeru izgradio kao radijski voditelj pa njegov glazbeni odabir za zagrebački VIP klub nije uopće upitan. Uz Paca nastupaju Lemon, Mark Ash i Krekman, a uz Benjija Eddie Ramich i Phat Phillie.

{soundcloud}https://soundcloud.com/benji-b/dj-zinc-back-to-95-jungle-set{/soundcloud}

Vratimo se na petak gdje u Zagrebu možete iskušati nove glazbene programe kao što je “Tresor night“ s njemačkim DJ Pacou-om u glavnoj ulozi ili pak „the ART of… " program koji će u Sirupu predstaviti različite smjerove elektronske glazbe, za ovaj prvi event odabrali su Deep House. Marmat u Cici potiče Cicanje, Ivan Mastermix botox u Posh Fantasy Baru, s M.I.L.E.- tom se možete gnijezditi u gnijezdu, dok su Eddy Ramich, Basta i Juice za to vrijeme u malom pogonu Tvornice kulture.

{soundcloud}https://soundcloud.com/pac/pacou-t-4-tresor-compilation-5{/soundcloud}

Subotu osim naše preporuke možete provesti u Mastersu, gdje program Reform obilježava treću godišnjicu uz Jay Sheparda iz UK-a, Nicolea i Luku K. Možete i u Sirup koji ugošćuje novosadsku Elektranu u sklopu Exit promo partija pa će na Elektrana flooru puštati Dead Trash Superstars (SRB), Mr. Cash (SRB), Ninja Boy (SRB), a na Sicko Disco flooru Marmat, Jan Frensin i Mixel. U osječkom Oxygene klubu je također promo party, ali Pornographic labela.

{soundcloud}https://soundcloud.com/technique-4/jay-shepheard-kuderskis-groove{/soundcloud}

Irski St. Patrick Day proslavljaju u splitskom Quasimodu i zagrebačkom Aquariusu, zabava se nudi i u susjednoj Ljubljani i Sarajevu, a detalje kao i dosad svakako provjerite u našem kalendaru.

Krenuli planski ili nasumično definitivno vam ovog vikenda neće biti dosadno.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2