Skip to main content
  • atmosfera
  • 19.04.2012.

Vikend preporuka – provedite vikend u KvaRtu

Osam zagrebačkih ekipa odmjerit će ovaj petak snage u KvaRtu, dok će na Jankomiru u subotu psihodelično putovanje voditi više od 20 izvođača.

Piše: 

Naslovna foto

atmosfera

U zagebačkoj Klaonici KvaRt je odlučio vratiti svoje tulume, ovog petka igru je prepustio Radio808 Soundsystemu koji će se u 12 sati partijanja na 2 floora suprostaviti najjačim zagrebačkim crewovima: JabbaTon , Blackout Hip-Hop, Trip To Zion, Dirty Beatz, Sound Designers, Breakalicious/DMSR, Pepermint i Radio808 koji će sve zajedno prenositi live streamom.

{soundcloud}https://soundcloud.com/frx-1/stw06-04-12-ep21{/soundcloud}

Ako u petak niste u kvartu u Zagrebu onda možete biti humani i pomoći bespomoćnim životinjama u riječkim azilima tako da odete na petu godišnjicu Psycordie u klub Palach i svojom ulaznicom po cijeni od 20 kn pomognete kupiti hranu za pse i mace u azilima. Ekipa Pshycordie će ih osobno otići hraniti pa pozivaju zainteresirane da im se slobodno pridruže.

U Zagrebu u petak izdvajamo još Sicko Disko Exit promo party s Furter Frankom iz Disko im Haar ekipe iz Beča te live nastup fsnk dvojca, također iz Beča. Chris Dis je u Shamballi, Fryer, Luka K i Nicole su u Mastersu, a u Tvornici Kulture odigrava se još jedno izdanje Triggera.

DMT je u Osijeku, Lemon i Mr. Marley u klubu Magnus u Pazinu, State of Mind je u Ljubljani, a CFSN-ovci nastavljaju Ex-Yu turneju u Sarajevu.

U subotu u Zagrebu nedaleko jankomirskog mosta održava se veliki psytrance, alternative i soundsystem party Momento Demento Open Air Edition s više od 20 DJ-a iz različitih djelova Europe. Za posjetitelje je osim trance putovanja organizirano besplatano kampiranje, voda i doručak.

Domaći label Burek u Tvornici kulture organizira tulum s Vakulom, Homeboyem, Flexom i Pytzekom, UES isti dan organizira svoj s Jay Lumenom iz Mađarske, Mr. DJ Dariom, Enemyjem iz Srbije i Pete Duxom, dok se pravi i nazivom The Tulum organizira na tajnoj zagrebačkoj lokaciji uz Petra Dundova, Maminha, Kikija, Nick Millyja, Ivicu Petka, Wyrusa i Matej Hulaka. Osim što je na tajnoj lokaciji limitiran je na 180 ljudi, oni koji će doći, kupiti će ulaznicu i ostaviti svoje podatke, te na dan održavanja e-mailom će biti obaviješteni o lokaciji.

{soundcloud}https://soundcloud.com/vakula/saturday-sad-mix{/soundcloud}

Nathan Coles je u Sirupu ove subote, a Niki Belucci ponovno u Aquariusu. Emilio Dalbello, Damian i Jakša Jordes u Imperiumu nude nešto drugačije i plesnije gradu Splitu, dok ljubitelji čvršeg zvuka mogu plesati u Jungli s Perom Fullhouseom i Mirom. Spiller i njegov „Groove Jet“ doletjeti će ove subote u osiječku Barku.
Kao i svakog vikenda detalje potražite u kalendaru Klubske Scene.

Uputite se bar na piće do KvaRta pa vidite gdje će vas večer odvesti, tako ionako uvijek bude najbolje!

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2