Skip to main content
  • 6.07.2016.

Vikend u Revelinu – Tom Bug, Hamburžani i Alieni!

U 15. st., na jugu tada još nepostojeće zemlje, vrijedni ljudi su slagali kamen na kamen, ne bi li nastalo ono što suvremeni urbani ti danas zove Revelinom.

 
Jedan grad, jedna tvrđava, nebrojene noći i jutra na podiju i, u ovoj konkretnoj priči, tri najave. Revelin si nadodaje u prenamijenjenoj suvremenosti i prefiks "Kulturni klub" a kultura koja ga zanima ona je sasvim klupska, pa ne bili mi Klubska Scena, smatramo osobnom dužnosti najaviti ti što te čeka u nadolazećim danima.
 
Večeras, 6. srpnja, je vrijeme da jedan Filip, poznatiji u okopultnim šaputanjima kao DANCElectricPHILIPE u svoju ljetnu rezidenturu nad dubrovačkim zvučnim biserom uvede i jednog s zagrebačkih ulica pa je s vama noćas od ure prije ponoći i TOM BUG.

FB EVENT: ™DANCElectric Residency ϟ presents TOM BUG@work

 
14 godina na sceni, ljubav spram glazbe koja traje još od školskih klupa i otkrivanje prvih elektroničkih puteva uz brata Andriju i njegovog školskog prijatelja Groovelinea zapalili su prvu iskru iz koje je izrasla i House Fusion večer i projekt. Ujedno jaše i radio valove s emisijom D3EP koju je i legenda UK house scene Grant Nelson uvrstio u svoju radio emisiju.
 
Miješa sve od soulful i deep house-a do pumpajućih tech house i mainstream house zvukova, preko nu disca, old school house-a, starog disca i boogie-a, a sve ovo sipa na kameni pod do 6 ujutro.
 
Milozvučni noćni sati petka, 8. srpnja, pucaju startni pištolj također oko 23, a ekipa se okuplja pod zaštitom sonornog troslovlja DBN-a. Troslovlje kopira i trodijelni DJ/producentski sastav sa strašću za house i legendarne partyje sastavljen od hamburške ekipe – Djania, Patricka i Tobiasa kojoj su se puti isprepleli 2005. Prvi remix John Dahlbäckova hita "Everywhere” udario je audiosferu poput tsunamija, naredna vlastita traka "The Nighttrain" dala je publici prvi okus originalnog zvuka i sve ostalo je povijest. S nastupima na Tomorrowlandu i Maydayau i uzdama  "RUN DBN Records" labela u rukama u pozadini, stižu i u Revelin dok domaću podršku pružaju DANCElectricPHILIPE, Audiometric, Speed i PhiberOptic a upade si zgrabiš baš ovdje.

 
FB EVENT: DBN
 
Subota, nadnevka 9., stiže za sve one gladne pomaknutih, neobičnih iskosa pogledanih realnosti, za sve one koji dižu pogled prema nebu gledaju u zvijezde, svjesni da je svaka zasebno sunce i da na njihovim plantima partyje održavaju možda sasvim drugačiji plesači – Aliens.
{youtube}RE1HsXntrJg{/youtube}
 
S krdom ovih stranih bića tako u Revelin stiže brzinom svjetlosti talijanski brand Visionair, koji je kroz 15 godina već prodefilirao podijima Pariza, Monaca, Dubaija… Spoji kostime s talijanskom estetikom i onom Alise na tripu, dodaj malo performansa, plesa, i glazbe i eto ga. Teleportiraj se na sasvim drugačije iskustvo partyja i pokaži Alienima kako to radi Dubrovnik!
 
Dobro nam došli na mjesto gdje kultura zvuči najbolje!
sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star desk