Skip to main content
  • 13.01.2012.

Vikend za Sloveniju

Tulumarenje povodom ulaska u Novu Godinu već je dovoljno iza nas, a odluke oko ulaska u EU možda je najbolje preispitati kod susjeda Slovenaca. Der dritte Raum live večeras je u Ljubljani, a Veztax u Sirupu.

Ovaj petak 13. nema razloga za strah jer će oni koji odluče večeras malo do Ljubljane, u kultnom klubu K4 naići na live nastup Der Dritte Raum, projekt Andreasa Krugera koji djeluje u suradnji s Ralfom Uhrlandtomi njihovom mješavinom techna, trancea i housea. Uz njih na velikom podiju nastupaju Dojaja i Nitz, dok su na manjem Ichisan i Nakova, Schrauff i Yanoosh. Rave'N'Roll izdanje u Sirup dovodi Veztaxa koji  s pravom nosi naziv pionira slovenskog techna. Tu je i domaća postava Zoky, Teo Harouda Simeon te na Roll flooru Matija Tonković i Sasha Murgic. U malom pogonu Tvornice Kulture možete plesati uz La Chocolat Noir i Labosha, u Lemonu uz CFSN djs, a Aquariusu u Blurixovom cjelonoćnom setu od 6 sati, u sklopu kojeg ćete premijerno čuti i njegov novi album "Tears For Something And A Hand Full Of Nothing". Rijeka također nudi klupske opcije uz Blacksoul večer u Kalypsu, Phillipe u Discordiji i Klackanje u Tunelu.

Subota je dan kad se možete veseliti, jer su se  JabbaTonci pobrinuli da nakon Outlooka na vrijeme bukiraju Girl Unita čiji je hit "Wut" obilježio proteklu godinu pa je ples u Ksetu zajamčen do jutra. Pridružit će mu se L Jay iz Seasplash ekipe, Jabbanke Rea&Mayo, te naravno YeshVečer je i Triggera, gdje će glazbom u Tvornici Kulture elektrizirati uzdanici Radio Elektane Neomodern, gost iz Novog Sada kojeg pamtimo s EXITA i Le Chocolat Noir, ponos Panonije. Ako ste željni jačih zvukova, hard techno potražite u Boogaloou u kojem je iz Frankfurta na Maini došao „pumpati“ Viper XXL, a blaže oblike doživite u Sirupu kao Deja Vu na vrijeme Kašine i Besta i uz vodstvo njihovih predvodnika Petra Dundova, Mr DJ Daria, CETa i Maminha. Marc Bucca je u Shamballi, Frx u Lemonu, dok Instinct slavi rođendan u F -clubu. U Kugli u Koprivnici gostuje Dejan Miličević, a u Stella Mares u Splitu Arc.Gabriel, Okac i Luka Lukač.

U slučaju da iz neobjašnjihvih razloga ostanete kući ovaj vikend, popraviti se stignete čak i u nedjelju gdje u Mastresu i Jarci slave . Sretno!

KALENDAR

sonus 2
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju