Skip to main content
  • viktoria rebeka
  • 1.08.2012.

Viktoria Rebeka postala rezident Tresora

Iz rodnog Čakovca prvo je odlučila okušati sreću u Sloveniji, a potom se preselila u Berlin po ispunjenje snova. Viktoria Rebeka sad može potvrditi da se snovi ostvaruju.

Naslovna foto

viktoria rebeka

Početkom ove godine hrvatska DJ/Producentica Viktoria Rebeka počela je nastupati na redovnoj bazi u jednom od najpoznatijih berlinskih klubova, kultnom Tresoru, da bi prošli četvrtak postala i službeni resident tog kluba. Viktorija je dobila svoju noć pod imenom „Dubplay" gdje svaki put ima mogućnost pozvati dva gosta po svom izboru.

Prvi četvrtak u Tresoru prošao je odlično, javlja nam Viktoria, a prema svemu sudeći stvari su se posložile u najboljem mogućem scenariju i svakako možemo biti ponosni.

{soundcloud}https://soundcloud.com/viktoriarebeka1/viktoria_rebeka-26_07_2012-dubplay_tresor{/soundcloud}

Uskoro će svjetlo dana ugledati i njena produkcija za Biorecordings, EUN i Manege, a osim rezidencije u Tresoru pred njom su zakazani nastupi u Portugalu, Belgiji, Švicarskoj i Njemačkoj. U Hrvatskoj ju možete možete slušati krajem mjeseca 31.kolovoza na Špancirfestu u Varaždinu.

sea star desk
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju