Skip to main content
  • Munk
  • 27.03.2012.

Vlasnik Gomma labela uskoro u Zagrebu

Handclap u goste dovodi Munka, njemačkog producenta i neumornog svjetskog putnika s reputacijom jednog od najrazuzdanijih dirigenata plesnog podija čiji setovi obiluju rijetkim i neotkrivenim house hitovima, te budućim, još neizdanim uspješnicama. Podršku će mu pružiti domaćini SymbolOne i Iva Starkova!

Naslovna foto

Munk

Munk je jedan od dvojice vlasnika cijenjene minhenske glazbene etikete Gomma, njemačkom ekvivalentu francuskim labelima Kitsune i Ed Banger. U sklopu Gomme izdaju Moullinex, WhoMadeWho, The Phenomenal Handclap Band, Mercuryi mnogi drugi.

Svoj prvi album ”Aperitivo”, Munk je izdao 2005. godine, a na albumu je gostovao James Murphy. Na albumu ”Cloubuster” iz 2008. godine su mu gostovali slavna glumica i DJ-ica Asia Argento, Pedro Winter aka Bussy P, vlasnik Ed Bangera i menadžer Justicea, te Matty Safer iz benda The Rapture.

{youtube}iM81pQgRJG0{/youtube}

U proljeće 2011. godine Munk je izdao 3. album, The Bird and the Beat”, čiji su najistureniji hit ”La Musica” rado i često u svojim setovima vrtili Busy P, Shit Robot, Erol Alkan, Toddla T, Tim Sweeney i Mary Ann Hobbs. Karl Lagefeld je uvrstio stvar na soundtrack Channelovih revija u 2011. godini. Munk trenutno u Berlinu radi na novom albumu za kojeg najavljuje da će biti sirovog, prljavog i vrlo plesnog zvuka rađenog sa starim bubanj-mašinama i elektronikom koje sljubljuje s rijetkim sintesajzerima i dubokim bass linijama.

Ulaznice za Handclap 03 koji se održava 13. travnja u Vip klubu iznose 30kn u pretprodaji, 40kn na dan.

{youtube}-qdmY0k-ipc{/youtube}

 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk