Skip to main content
  • 19.12.2008.

Vlasniku noćnog kluba u Velikoj Britaniji 5 godina zatvora

Vlasnik noćnog kluba "Dance Academy" u britanskom Plymouthu i njegov rezident DJ su osuđeni na zatvorsku kaznu od 5 godina nakon policijske istrage koja je razotkrila da je dvojac dilao ecstasye. Vlasnik Manoucehr Bahmanzadeh i DJ Tom Costello su uhićeni početkom ove godine a klub je zatvoren.

Piše: 

Ovo je prvi slučaj u klupskoj povijesti Velike Britanije da je netko iz klupskog vodstva osuđen za dilanje droge. Prijašnji slučajevi poput kluba Square u Leicesteru ili kluba Home od prije nekoliko godina nisu imali ovakve rezultate. Klubovi su zatvoreni a nitko od vlasnika nije procesuiran.

Vjeruje se da ovaj dvojac ima šansu za vraćanje na slobodu ako podnesu žalbu, jer izgleda da postoje kontroverze oko cijelog slučaja. Policija je usporila dolazak nekih ključnih zaštićenih svjedoka koji bi možda značili oslobađajuću presudu vlasniku kluba i DJ-u, stoga o ovome će se još puno pisati jer povrijeđena su im temeljna ljudska prava.

Magazin Mixmag je pokrenuo kampanju i web stranicu na kojoj možete dati potporu za oslobađajuću presudu ovom dvojcu .

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2