Skip to main content
  • 25.10.2006.

Vlasti Brightona se boje Fatboyevih partija na plaži

Unatoč kaosu na njegovim dosadašnjim partijima na plažama Brightona, Fatboy Slim je u pregovorima s gradskim vlastima i medicinskim ekipama u nadi da će dobiti dozvolu za još jedan veliki party, ali ovaj put ne za svoj rođendan nego za narednu Novu godinu.

Piše: 

Razgovori se odvijaju između Normovog menadžmenta i vlasti od kojih se traži dozvola za puštanje u prodaju samo 25.000 ulaznica za događaj koji bi se trebao dogoditi na gradskoj plaži koja nosi naziv Marine Drive. Ovako mali broj ulaznica se čini smješnim, s obzirom na činjenicu da se na njegovom rođendanskom partiju u srpnju 2002. pojavilo neočekivanih i nevjerojatnih 250 tisuća ljudi. Tada je na tisuće clubbera ostalo na željezničkom kolodvoru u Brightonu zato što je zakazao prijevoz do odredišta gdje se održao party.

Predsjedatelj gradskog vijeća Brightona, Simon Burgess je kazao da bi eventualni party za doček Nove godine trebao biti mnogo manje spektakularan.
“Očigledno je da nesmijemo dozvoliti da nam se ponovi situacija s posljednjeg Normanovog partija”, kazao je on, te dodao da je problem posljednjeg partija bio taj što je bio na pješčanoj plaži.
“Ukoliko se dogodi ovaj novogodišnji party bi trebao biti održan u velikim šatorima kako bi se izbjegao kaos”, kazao je predsjedatelj gradskog vijeća Brightona, Simon Burgess.

Norman Cook je pokušao organizirati još jedan masivni događaj na plaži u ljeto 2004, ali nije uspio dobiti dozvolu od gradskih vlasti. Simon Burgess je kazao da bi ovaj novogodišnji party bio dobar za grad te da gradske vlastiu daju sve od sebe kako bi utanačili sve detalje vezane za sam događaj.
“Želimo da se naš grad osjeća mlado, a to možemo postići ovakvim događajima velikog karaktera koji su od velikog značaja za nas”, kazao je on.

Glasnogovornik tamošnje policije je kazao da je prošli Normanov event doslovce blokirao cijeli grad te da se takvo što nesmije ponoviti. On je dodao da se policija ne protivi ponovnoj organizaciji partija, ali uz stroge mjere opreza.

Pripremio: Viktor Marina

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2