Skip to main content
  • 30.01.2014.

Voli Vas Sirup!

Treći ovosezonski Sicko Disko tulum kuca na vrata Sirupa ili stare 'just like Berlin', tvornice Paromlin u Koturaškoj cesti.

Piše: 

Naslovna foto

Sirup Zagreb


U goste ovog petka, 31.01. stižu: Life4Funk, član novosadske organizacije Englishbreakfast. Posljedne 2 godine živi i radi u Rijeci i zaslužan je za pokretanje Bura & YUgo serijala u Stereo Garaži koji ima za cilj promovirati klupsku muziku i spojiti DJ-e i producente na našim prostorima.

Pill Jackson – 2013. nastupao u Zagrebu s predvodnikom novog deep house zvuka Uruluom iz Los Angelesa, a tijekom ljeta u sklopu hvarske rezidencije u Carpe Diemu i vlastitog programa “Carpe Diem goes Boogie”, nastupao je s Lancelotom iz Australije, PBR Streetgangom iz Engleske, Heionom iz Rumunjske, Alkalinom iz Njemačke i mnogim drugim facama deep house i nudisco scene. Odnedavno kao novi član Sicko Disko crew-a, njegov sexy glas i dovitljive opaske možete čuti svake subote od 15-18h kad uz Marmata i Freeza vodi radio emisiju Sicko Disko na Radio808.

Uz gosta i friškog rezidenta, podrazumijeva se da će playere preuzeti i Sicko Disko DJi Marmat & Freez. Ulaznica je 30 kn, dok djevojkama do 00.30 upad je besplatan.

SUBOTA
{youtube}L5N0aCbc9DE{/youtube}

Trip to Zion neumorno kroči zagrebačkim noćima već devet nepunih godina, a prvi mu je put da nas vodi u klub Sirup, koji se nedavno otvorio na novoj lokaciji. U subotu 1. veljače nam sprema svoja dva programska sastojka; prvi dio programa pleše se uz jungle i d'n'b s elementima reggaea kojima vlada Bass Explosion, a do zore će nas povesti Subjekt uz matematički precizan d'n'b i dubstep. Poslastica večeri je nastup legendarnog britanskog DJ-a Ariesa, koji jednako oduševljava fanove drum’n’bassa i reggaea svojim sjajnim energičnim nastupom. Prvih 50 posjetitelja čeka malo, ali slatko iznenađenje. Ulaznica 30 kn do ponoći, 40 kn poslije.

{jcal_latest eventid=5571}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2