Skip to main content
  • Gabriel & Dresden
  • 4.11.2012.

Vraćaju se Gabriel & Dresden!

Malo su se preračunali kad su 2008. godine obznanili da se razdvajaju, a EDM je tek počinjao bujati u Americi. Gabriel & Dresden našli su se, odlučili ponovno družiti, a sad izdaju i novi materijal kako bi uhvatili korak s vremenom koje su izgubili.

Piše: 

Naslovna foto

Gabriel & Dresden

Gabriel & Dresden (Josh Gabriel i Dave Dresden) su u svoje vrijeme bili dosta popularan duo u elektronskoj glazbi, pa su čak dvije godine za redom (2007. i 2008.), na Winter Music Conference proglašeni ‘Best American DJ’, a neki od njihovih klasika uključuju “Tracking Treasure Down,” “As the Rush Comes,” i “Dangerous Power.”
{youtube}NILCa8J0DPc{/youtube}

Na vrhuncu svoje slave su se odlučili razići (2008.), a EDM je tek bujao u Americi, pa su se tada kao solo umjetnici morali ispočetka boriti kako bi uhvatili korak s nadolazećom bujicom novih izvođača. Iako su izdali mnogo toga, prema mnogima, kvalitetnog materijala, nikada nisu dostigli uspjeh kao kad su bili grupa.

Onda su se našli 2011. godine, odlučili izgladiti eventualne nesporazume i nesuglasice, i najavili povratničku turneju. Malo pomalo vraćaju svoju staru slavu, a nešto što će im svakako pomoći u tome je i novo izdanje “Play it Back” s vokalima Betsy Larkin. Poznati po svojim trancey stvarima, nova stvar vuče više na progressive. No, procijenite sami…
{youtube}CGA4qZwRStI{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2