Skip to main content
  • funkdvoid
  • 17.09.2012.

Vrećica čipsa traje duže od današnje produkcije

Upravo je s čipsom Funk D’Void odlučio usporediti današnju produkciju koja jednostavno ne ostavlja dojam na slušatelje i poprilično ga razočarava.

Naslovna foto

funkdvoid

Kako bi napravio novu Balance miks seriju Funk D’Void je odlučio pretražiti i kupiti izdanja koja su izašla u posljednjih 12 mjeseci. Ono što je pritom svom istraživanju zabilježio je definitivno činjenica da su danas izdanja kraćeg vijeka, da im nedostaje uzbudljivosti i da ne ostavljaju trag koji mu je ranije predstavljao izazov kad bi pronašao pjesmu koja bi izazvala određene osjećaje i energiju koju bi onda na plesnom podiju isprobao i na drugima.

"Na kraju svog odabira odlučio se za polovicu novih stvari i većinu starijih od 20 godina, iako je pokušao ovaj put zaobići bezvremenski pristup glazbi. Kad prolazim kroz svoju kolekciju pjesama svaka stvar čuva određeno sjećanje i trenutke, danas ne mogu naići na takve stvari koje bi sačuvao, sve je nekako kratkog vijeka“ – objašnjava Funk D’Void.

Poslušajte na što je ciljao na miksanim izdanjima za Balance records u nastavku, koji će se u prodaji naći od 28.rujna.

{soundcloud}https://soundcloud.com/balanceseries/funk-dvoid-balance-22-cd1{/soundcloud}
{soundcloud}https://soundcloud.com/balanceseries/funk-dvoid-balance-022-cd02{/soundcloud}

 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2