Skip to main content
  • 14.08.2018.

Vrhunac plesne sezone na Braču. Stižu Paolo Barbato i The Shapeshifters!

Jedan od najpopularnijih svjetskih DJ programa Tooloroom obilježio je ljetnu plesnu večer u prekrasnom bračkom 585 clubu.

Piše: 


Pod zvjezdanim nebom najljepšeg hrvatskog kluba plesali su brojni obožavatelji vrhunske glazbe iz cijelog svijeta, a u sklopu originalnog projekta koji svoje rezidencije pomno bira u svjetskim prijestolnicama zabave, nastupili su Mark Knight, Dennis Cruz i Adrian Hour. Do posljednjeg mjesta ispunjen klub, pozitivna atmosfera i jedinstveni doživljaj zabave u nesvakidašnjem okruženju s pogledom na prirodne ljepote Hrvatske, oduševili su i same izvođače koji u svijet prenose najljepšu razglednicu i poziv za posjet našoj zemlji.

Zabava u 585 clubu nastavlja se tijekom ljetnih mjeseci. Na blagdan Velike Gospe, 15. kolovoza posjetitelje će zabavaljati DJ Paolo Barbato, a 16. kolovoza u 585 clubu gostuje hrvatskoj publici dobro znan DJ duo The Shapeshifters.

Talijanski producent i DJ Paolo Barbato prepoznat je još ranih devedesetih godina kada je vodio jednog od najpopularnijih CD shopova te svojim vrhunskim radom utjecao na brojne genereacije ljubitelja vrhunske glazbe. Tijekom godina redovito se pojavljuje na listi prestižnog magazina  DJ MAG, a redovno nastupa i u brojnim popularnim klubovima diljem svijeta. Njegova glazba pratila je brojne modne revije i umjetničke izložbe. Jedan od najvećih uspjeha doživio je sa singlom Fuel Your Life koji se popeo na 4. mjesto MTV Dancefloor Charta.

DJ dvojac The Shapeshifters još je prije 15 godina svojim hitom Lola`s Theme pogodio savršenu mješavinu modernog zvuka i nostalgije te osvojio prestižna mjesta na klupskim i radijskim top listama. Vrlo brzo postali su najtraženiji klupski program, a nakon ljetnih partyja na Ibizi cijeli svijet prepoznao je njihov izniman talent. Tijekom godina izdali su brojne hitove kao što su Incredible, Sensitivity te brojne druge. Njihovi remixevi redovno zauzimaju vrhove svjetskih top ljestvica, a Hrvatska publika nestrpljivo ih očekuje za samo nekoliko dana.
{youtube}kIC0aQ56ASE{/youtube}

Vrhunac ljetne zabave u klubu 585 rezerviran je za hrvatskog DJ-a Ivana Mastermixa koji nastupa 23. kolovoza. Po prvi puta na Braču će 24. kolovoza nastupiti jedan od najboljih engleskih DJ-a svih vremena Pete Tong dok će David Morales 30. kolovoza zatvoriti plesnu sezonu.

585 club ovog se ljeta nametnuo kao jedan od najboljih kad je urbana zabava u pitanju. Vrhunski line up izvrsno se uklopio u samo uređenje kluba koje je rađen u skladu s okolinom i prirodom. Pogled iz ove oaze zabave pruža se na Vidovu goru u pozadini i jednu od najljepših plaža svijeta Zlatni rat ispred. Otok Brač ove se godine na velika vrata vratio među mjesta s vrhunskim klubom i zabavom na Mediteranu, što dokazuje i bogat program pun glazbenih zvijezda. Sve ljubitelje vrhunskog provoda svakog četvrka iz Splita prevozi izvanredni brod sa Zapadne obale do 585 cluba i nazad.

Više informacija o cjelokupnom ljetnom programu 585 cluba možete pronaći na službenoj web stranici: www.585club.hr

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2