Skip to main content
  • 7.03.2016.

VuBass Showcase na 2 floora u osječkom Epicu

VuBass progam zadnje je dvije godine snažno zagrebao bass scenom Slavonije i postavio se kao predvodnik razlomljenog zvuka.

Piše: 


Već petu godinu zaredom, VuBass Open Air privlači pozornost svojim inovativnim i svježim programom, osobito kada se radi o angažiranju poznatih svjetskih drum&bass i dubstep izvođača.
{youtube}WnKwgI3h1G4{/youtube}

U rujnu prošle godine VuBass se predstavio i u svom klupskom izdanju, programom naziva VuBass Showcase, što se pokazalo kao dobitna kombinacija, jer je svakim novim eventom privlačio sve više bass zaljubljenika.

Program ne staje ni u mjesecu ožujku, kada se sprema nezaboravna zabava na dva floora, sada već kultnog kluba Epic u osječkoj Tvrđi. U subotu, 12. ožujka, VuBass Showcase ugostit će jednog od najpopularnijih balkanskih drum'n'bass DJ-a i producenata, Rahmanee-ja. Osim što je tvorac megapopularnog d'n'b remixa pjesme Buđav lebac grupe S.A.R.S., Rahmanee je i sa svojim EP-jem Stopper dobio podršku bass kreme poput Enei-a, DJ Marky-a  i mnogih drugih.
{youtube}inLul5FjxTA{/youtube}

Na main flooru nastupit će i DJ Max, član Revolt Kolektiva, te VuBass rezidenti, Kula i Leeks. Drugi floor rasplesat će DJ Oliver i Vjekoslav, članovi Bassinge, te Weedran i Safety Breaks, članovi Glechudesa.
{youtube}GeR5fuiaC5w{/youtube}

Host večeri je stari znalac publike, odlični MC Popay, koji će dodatno začiniti večer. Klub svoja vrata otvara u 22h, a cijena ulaznice tijekom cijele večeri bit će 30 kuna.

brejcha 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2