Skip to main content
  • 10.08.2015.

Watergate Goes Croatia svezak drugi

Kulturno-plesna lokacija dubrovačkih Lazareta već je podobro udomaćeno ime na jezicima partijanera.

Piše: 


Lokalno i regionalno dobilo je i globalnu jeku jer se 12. kolovoza piše drugo poglavlje berlinsko-dobrovačke elektroničke priče. Glazbeni senzibiliteti Lazareta poljubit će još jednom u velikom zvonkom poljupcu high-tech elektroniku berlinskog labaratorija zvuka, kluba Watergate, u sjajnom Watergate Goes Croatia eventu.

U drugom izdanju izlizat ćete podij uz pratnju Butcha, Tiefschwarza feat. Khan, La Fleura, Ruede Hagelsteina i Lee Jonesa. Dva albuma rođena na Watergate labelu "Left" i "Apophenia" bili su putovanje prepuno avantura za sve uključene. Ali i Basti su napomenuli kako su "u procesu neprekidno gubili i pronalazili dušu", a Hagelstein je govorio o pronalaženju "logičnih struktura u kaosu". Ne znamo zašto, ali ne zvuči li vam ovo potonje kao najbolje objašnjenje života koje ste ikada čuli?
{youtube}2opNYChzb8Y{/youtube}

Butch stiže surfajući na krilima svoje Watergate 18 kompilacije koja je u audiosferu kliznula u veljači, obuhvaćajući 23 trake u preko 70 minuta nakrcanih distopijskim technom Redshapea i Miniloguea kao i svojim vlastitim produkcijama. La Fleur stiže nakon uspjeha na Off Week Sonaru i Berlin Festivalu. Program u puni krug zatvara Lee Jones, a Ruede Hagelstein sa sobom fura dašak izvornog Berlina!
{youtube}Z0gDncRH2B0{/youtube}

Dobro nam došli na Watergate Goes Croatia svezak drugi!

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk