Skip to main content
  • alt
  • 21.07.2015.

Watergate Goes Croatia u Dubrovniku

Čovjek je najviše čovjek baš kada je zaigran i nesputan, potpuno svoj, iskren i autentičan, a baš takav je i Dubrovnik.

 
Nakon okrutnih igara u kojima se nekoliko obitelji čupa za isto prijestolje u nerazmrsivoj mreži spletki i peripetija, preko Dubrovačkih ljetnih igara Dubrovnik, mogli bismo reći, dobiva i glazbene igrarije i nestašluke koji će se smjestiti na Lazarete. 
 
Kako je do zaigranosti došlo? E pa sljubili su se suvremeni butik i galerija koja nosi isti naziv kao i kodeks lijepog ponašanja, Bon Ton, i berlinska glazbena institucija Watergate, oboje ujedinjeni pod zastavama elektroničke kulture, plesa do iznemoglosti i slobode postojanja pod svojim uvjetima.

alt

 
Tako se rodio savršen spoj povijesne jezgre grada sa 250 sunčani dana godišnje i Watergatea kao berlinskog srca koje pumpa elektroniku lokalnim i globalnim žilama.
 
Simbiotska divnost spajanja manifestirala se pod imenom Watergate Goes Croatia koja će se odviti u dualno/trijadnom obliku u dva Watergate Goes Croatia eventa 29. srpnja i 12. kolovoza, između kojih će 5. kolovoza sjesti zasebni Bon Ton event.
 
No detalji o svakome zasebno stižu u danima pred nama pa držite oči i uši na standbyju, a za sada još možemo najaviti da su karte u pretprodaji putem online sustava Entrio, Resident Advisor i AgentCASH, te ekskluzivno u zagrebačkom Bon Tonu, po cijeni od 150,00 kn. Na dan događanja, ulaznice su dostupne na ulazu po cijeni 230,00 kn.
 
 
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2