Skip to main content
  • 23.03.2022.

We Love Sound @ Hala Zagreb uz Ricarda Villalobosa i brojne druge goste

Sljedeći događaj u režiji We Love Sounda bit će posebna poslastica za ljubitelje plesne elektroničke glazbe

Piše: 


U petak, 22. travnja ugostit će najsvestranije umjetnike čiji su setovi poznati po tome što će vas odvesti na čarobno putovanje.

Kroz ovo putovanje vodi nas jedna od najkarizmatičnijih osoba na svjetskoj elektroničkoj glazbenoj sceni u posljednjih 20 godina, kreator nekih od najpoznatijih pjesama u elektroničkoj glazbi, član osnivač izdavačke kuće Perlon, glazbeni selektor koji uvijek kopa najskrivenije dragulja i koji je rezident zloglasnih afterpartija na Sonus festivalu – Ricardo Villalobos.

Jedna od najutjecajnijih umjetnica na svjetskoj underground glazbenoj sceni, rezidentica berlinskog Panorama Bara i rado viđena gošća najcjenjenijih događanja diljem svijeta Margaret Dygas, pridružit će se ovoj postavi. Poznata je po svojim setovima koji vas odvode u duboke zvukove pod utjecajem duba, svirajući od trippy minimal & Detroit techna do dubby housea.

Vrlo smo sretni što možemo ponovno dočekati Raresha u Zagrebu, kao jednog od glavnih predstavnika rumunjske scene, suosnivača poznate etikete [a:rpia:r], ali i člana Praslesh dua sa svojom bliskom prijateljicom Prasleom. Uz stalne svirke diljem svijeta, jaku etiketu, Raresh uživa svu podršku i divljenje ljubitelja elektroničke glazbe.

Također smo sretni što će se naša lokalna heroina Ani. naći za pultom s ovom ekipom. Poznata je po svojim nedostižnim mikro i deep house setovima i kao članica Deep’n’Delicious kolektiva.

Ulaznice za We Love Sound potražite ovdje.

Ne zaboravite i to da je uvertira za ovo druženje 1.4. također u Hali, a line up je Luigi Madonna, Indira Paganotto, Roberto Capuano, Mattia Trani & DJ Jock.

Ulaznice za 1.4. dostupne su ovdje.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2