Skip to main content
  • 3.03.2014.

Wintersplash u Sirupu

Kako to i prilići klupskom prostoru specijaliziranom za elektroničku scenu, u drugom dijelu Wintersplasha na stage-u Sirupa će se prvi puta pojaviti ponajbolji domaći elektronski live act-ovi dubwise usmjerenja.

Piše: 


 DUBBLE
Zanat koji su ispekli svirajuci sa RDK, Dubble su dodatno unaprijedili kroz kombinaciju žive svirke i visoke razine dub tehniciranja, ostvarujuci sve vecu bazu poklonika odusevljenih  njihovim UK steppers zvukom, sa dubstep i trance utjecajima.

 EGOLESS Live
Osim sto se i prije toga pojavio kao producent sa potencijalom, u svojoj prvoj godini samostalnih nastupa dana Egoless Live je isto to dokazao nastupajući na brojnim dogadjanjima, ukljucujuci i najvece festivale u regiji poput Outlook-a, Overjam-a i Seasplash-a. Iako je u posljednje vrijeme njegovim zvukom najvise dominira dubwise i nastupi u kojima predstavlja suradnje s razlicitim gostima, ovom prilikom najavljuje solo show i nešto tvrdji zvuk.

 RAHMANEE (Srb)
DJ Rahmanee drum&bassom se počinje baviti 1999. godine. Glazbu koju pušta čini najširi spektar drum&bass i jungle zvukova, što njegove setove čini dinamičnima i plesnima. Uspješno se bavi i produkcijom te nerijetko u svojim setovima priskrbi svježe "dubplate" stvari proizašle iz njegovog studija.

 LITEMOTIF
Stalni suradnici Seasplasha od samih pocetaka i ponajbolji domaci VJing crew novije generacije otvoriti ce nove dimenzije Sirupa postavljanjem vizualne instalacije "Drums Don't Stop".

Ulaznice na dan 40kn, a datum subota, 08.03.

{jcal_latest eventid=5660}

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2