Skip to main content
  • 3.05.2021.

Worries in the dance – radio emisija posvećena reggae i dub glazbi

Worries in the dance je emisija Radio Rože fokusirana na (sva) događanja na hrvatskoj i regionalnoj sceni.

Piše: 


S ciljem da više domaćeg i regionalnog „proizvoda“ dođe do slušatelja, emisija pokriva širok spektar žanrova i podžanrova te (sub)kultura koje se za njih vežu, a kojima je zajednička poveznica da su – potekli iz reggaea (roots, dub, lover's rock, digital, dancehall, soca, dubstep, jungle, d'n'b, grime…) ili mu prethodili (rocksteady, ska, calypso, mento…).

Worries in the dance tako već gotovo dvije godine (uskoro se bliži 100. izdanje emisije) nastoji slušateljima servirati gotovo sve novo što izađe na području bivše Jugoslavije, razgovarati sa svim bitnim akterima dub i reggae scene te podržati sve one koji su tek na početku svog proboja na scenu. Želite li znati što se sprema od evenata, što je novo izašlo ili tko je taj novi lik što u sobi slaže dub riddime, Worries in the dance su pravo mjesto za to.

Worries in the dance slušajte na riječkoj Radio Roži, splitskom KLFM-u i (od subote 1.5., nadalje) na zeničkom RadiYo Activeu u sljedećim terminima:

●    Radio Roža: Četvrtak, 21h

●    RadiYo Active Zenica: Subota, 21h,  i 88,5MHz (FM samo na zeničkom području)

●    KLFM: Nedjelja, 23h

Ako i propustite ove termine, ranije emitirane epizode možete uvijek poslušati na mixcloudu Radio Rože

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2