Skip to main content
  • 10.02.2009.

www.be-at.tv – budućnost On-Line Clubbinga je pred nama

Nikada do sada najbolji svjetski DJ-i, klubovi i događaji nisu bili toliko povezani sa svojim fanovima putem jedne online platforme. b@ TV (www.be-at.tv) je jedinstveni portal, tj. svjetska online zajednica za naprednu generaciju clubbera koja nudi ekskluzivne video i audio sadržaje snimljene uživo s partija i to u High Definition verziji. Direktno s gramofona ili CD playera Vašeg omiljenog kluba sada ćete moći pratiti ne samo nastup DJ-a za pultom već i događanja u cijelom klubu pa i na samom plesnom podiju.

Piše: 

 

Budući da je internet postao dostupan skoro u svakom dijelu zemaljske kugle s izuzetnim protokom podataka, ova platforma koristi sve prednosti brze veze. Stranica je vrlo lagana za upotrebu sa kompletnom navigacijom na sebi. Kako biste mogli gledati nastupe izvođača potrebno je kreirati svoj profil i svijet elektronske glazbe bit će Vam kao na dlanu. Ovu ideju ostvarila su dva stručnjaka s više od 20 godina iskustva na području zabave i oglašavanja. Njihovi partneri u ovom projektu su brojka od preko 50-tak svjetskih DJa, utjecajnih promotora i klubova poput lanca Pacha, Buddha Bar, Cafe Del Mar itd.

Sadržaj

Ovi audio-video isječci s pojedinih partija snimljeni su uživo s ekskluzivnim pravom. U svakom klubu koji je pristupio ovoj platformi postavljene su 4 (četiri) b@ TV kamere. Dvije kamere prate DJ pult; jedna s boka, a druga s prednje strane, dok su ostale dvije raspoređene u klubu, odnosno prate događanja na plesnom podiju. Sve ove opcije dostupne su svakom registriranom korisniku.

Tag / Označavanje

Kada se pojavio Facebook, uvedena je i tehnologija označavanja pojedinih osoba na fotografijama ili stručno rečeno – “tag”iranja. Ova platforma nudi pomak prema naprijed u tehnologiji “taga”, jer sada na video uratcima koje gledate možete u istom trenutku označiti osobe koje su Vam poznate na uratcima. Video uratci se mogu slati prijateljima te dodavati na Facebook, MySpace i na blogove.

Budite dio ove platforme, ako ne možete prisustvovati nekim partijima

Za one ljubitelje elektronskog zvuka koji nemaju priliku otići na neki party ili posjetiti neki klub diljem svijeta, ova platforma zaista može biti od koristi. Možete vidjeti kako partijaju drugi narodi i kulture, zatim kakvi trendovi vladaju u drugim zemljama, atmosfere na raznoraznim događajima, kakva moda trenutno prolazi u svjetskim klubovima, performanse izvođača koje još možda niste imali prilike slušati u svome omiljenom klubu, svjetlosne efekte megaklubova kao i plesne koreografije profesionalaca. Sve to besplatno bez plaćanja ikakve naknade ili ulaznice.
sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2