Skip to main content
  • 19.12.2007.

Xmas JabbaTon special @ KSET – subota, 22.12.

Blagdani se približavaju, Božić je sve bliže, pa se tako i Jabba raspoloženje mijenja sukladno periodu godine. Za naše specijalno božićno izdanje pripremili smo Vam i pravi božićni ugođaj. Biti ćemo u praktički domaćoj postavi, jer naše plesne goste već pomalo i smatramo Jabbanima. Ako ništa drugo, oni to u duši sigurno i jesu, jer […]

Piše: 

Blagdani se približavaju, Božić je sve bliže, pa se tako i Jabba raspoloženje mijenja sukladno periodu godine. Za naše specijalno božićno izdanje pripremili smo Vam i pravi božićni ugođaj. Biti ćemo u praktički domaćoj postavi, jer naše plesne goste već pomalo i smatramo Jabbanima. Ako ništa drugo, oni to u duši sigurno i jesu, jer se inače ne bismo s njima tako odlično slagali, i dargo nam je svaki puta kada nam se pridruže. Dakle radi se o odličnim curama Space Cookies koje ste imali prilike vidjeti na Jabba flooru u Aquariusu, prilikom gostovanja DJ Deeklinea, te odličnim  zabavljačima Ministry of Silly Walks koji su Vas plesom zabavljali na prošlom JabbaTonu uz DJ Splintera.
A kako je Božić vrijeme darivanja, tako ćemo Vas i mi darovati našim Jabba sitnicama da biste što bolje osjetili toplinu Božića u Jabba okruženju. Dakle prvih 200tinjak posjetitelja uz kartu će dobiti Jabba badge ili santa kapu, naš Palačinka Jockey – PJ Gaga djelit će vam besplatne, na stage-u live ispečene Jabba palačinke u pravoj PJ maniri, a na ulazu u klub će Vas kao što to često biva, naravno dočekati i naša brand rakija JabbaKija za zagrijavanje duše i tijela.

Nadamo se da Vam razloga za dolazak ne manjka, jer očekuje Vas otkačeni božićni tulum uz puno plesa, veselja, dobre mjuze, iznenađenja i sitnica koje dan učine ljepšim.

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk