Skip to main content
  • 22.03.2007.

Yoshitoshi Miami By Cedric Gervais

Kada je menadžment Yoshitoshi Recordsa odlučio da će novo izdanje njihove popularne kompilacijske serije „Yoshitoshi Miami“ glazbeno morati se podrediti zvukovima koji prezentiraju ovaj grad bilo je pitanje kome prepustiti tu čast. Na kraju je se dogodilo to da je kompilaciju dobio Cedric Gervais.

Piše: 

 
Cedric je Francuz iz Pariza a on vrlo dobro zna na kojoj frekvenciji radi glazba s Američke rivijere. Radi se o house DJu čija karijera bilježi uzlaznu putanju u posljednje vrijeme. A Cedric na CD-u kombinira nekoliko svojih produkcijskih umijeća s klasicima house i progressive te techno glazbe koji su napravljeni pod okriljem Yoshitoshia. Stoga ovo izdanje iz Yoshitoshia odlična je prezentacija jednog od najpopularnijih gradova klubske glazbe u svijetu.

Kompilacija predstavljena na početku WMC-a u Miamiu 20. ožujka, a danas 22. ožujka bit će upriličen i spektakularni promo party sa Cedricom u glavnoj ulozi. No, tu je i niz jako dobrih gostiju – Deep Dish (Sharam & Dubfire), Miss Nine, Chris Lake, Dean Coleman, Paolo Mojo, Nic Fancuilli, Sultan, Paul Woolford i Danny Howells. Globalno izdanje kompilacije očekuje se 24. travnja.

*** TRACK LISTING:

1. Dariush & Dj Da feat. Tina "Good Vibration"

2. DYAD10 feat. Julie Dennis "Sugar (Sweet Thing)" [Steve Mac Remix]

3. Cuba Computers feat. Derek Conyer "Haunting Me" [Maurizio Ruggiero Remix]

4. Eddie Amador feat. Joy Allura "6 AM" [Belocca and Soneec Remix]

5. Suite 117 "Smaller" [Dave Audé Remix]

6. Mr. Groove and Vergas "Just The Way I Like It" [Trophy Twins Dub]

7. Alcatraz "Giv Me Luv" [Cedric Gervais Remix]

8. Eddie Amador "House Music" [DJ Pedro Remix]

9. Holmes Ives feat. Avalon Frost "8 Letters" [Cedric Gervais Remix]

10. MYNC Project feat. Danny Rampling "Strobelight" [Dave Audé Remix]

11. DJ Remy and Roland Klinkenberg "The Detroit Track"

12. Chab "The Dub Sessions" [Smith and Selway Remix]

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk