Skip to main content
  • Stop Making Sense
  • 30.12.2010.

Za kraj 2010. – Stop Making Sense u kolovozu sljedeće godine

Još jedan festival promotora s „otoka“ je pustio ulaznice na neviđeno u prodaju.

Naslovna foto

Stop Making Sense

U Hrvatskoj iz godine u godinu niče sve više festivala, uglavnom onih ljetnih. Još uvijek prednjače promotori s „otoka“, ali se šuška da su određeni promotori iz Njemačke također razgledavali festivalske lokacije zadnjih par mjeseci. Dobar glas o prelijepoj obali s mnogim kvalitetnim partijima na plažama, brodovima, tvrđavama i u diskotekama privlači sve više turista željnih dobrog clubbinga.

Outlook , Electric Elephant , Soundwave i The Garden Festival su objavili datume održavanja za 2011. godinu, kao i naši festivali T-Mobile InMusic i Hartera koju su organizatori odlučili sljedeće godine napraviti u srpnju. Debitant među ljetnim festivalima je SunceBeat u organizaciji ekipe koja stoji iza britanskog Southport Weekendera, a već su najavili dosta izvođača od kojih izdvajamo Atjazza, Henrik Schwarza.

Stop Making Sense koji je prošle godine ugostio imena poput Juan Atkins, Carl Craig, Theo Parrish, Matyas Aguayo, Radioclit, Secretsaundaze, sljedeće godine se pomiče iz rujna u kolovoz.

Još uvijek čekamo prve informacije o festivalima u klubu Papaya , Mars Festivalu , Atlantis Festivalu, Seasplashu , Enteru , a kako je krenulo možda se pojavi i par novorođenih sljedeće godine.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2