Skip to main content
  • alt
  • 26.11.2014.

Zadranin slavi 12 godina na sceni

U Q baru će oko jedanaestice započeti party kojim naš vlastiti Andrologic slavi 12 godina boravka iza pulta. 

 
29. studenog poziva sve prijatelje sjajne glazbe, vibrirajućih podija i noći koje mirišu na avanturu da mu se pridruže u slavlju. Zadar je mjesto za biti ove subote, jer će Andrologic održati set koji traje punih 5 sati.

alt

 
Rođeni zadranin, Andrej Božić je s DJ Monyjem krenuo u pohod jadranskom obalom kako bi revitalizirao elektroničku glazbu i vratio joj srce putem projekta “Manifest Group”. 
 
Ako ste se ikada zatekli na PLAŽA OPEN AIR festivalu (Murter), u Maraschino Baru (Zadar), Jungli (Split), DEEPu (Makarska), VS2Bu (Kičevo, Makedonija), SIRUPu (Zagreb), Noa Beach Clubu (Zrće) šanse su da ste se mogli sudariti s njim. Pod okriljem labela Andrix Records ove godine je započeo i s producentskim radom i već izbacio “Night Bird” i “Vibe Your Love”
{youtube}oK7jIA-qyJI{/youtube}
 
Ako vam je dobri čisti techno ili pak tech house đir, a volite i kada stvari postanu malo groovy na podiju, to je to. Za zagrijavanje si možete preslušati i podcast koji je Andrologic jučer načinio za scenu uoči fešte za 12 godina. 
 
Osjećate onaj nemir koji kreće u trbuhu, zatim se penje po stražnjoj strani leđa sve do šije i nekako rezultira time da ne možete ne cupkati nogom, poslušajte ga. Neka vas nemir odvede put Zadra. Potrpajte nekoliko dragih ljudi u auto i provedite se. Čestitamo Andrologicu i neka ih je barem još dva, tri puta toliko!
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2