Skip to main content
  • 17.01.2018.

Zagrebački Aquarius ugostit će Kanađanku Jaidene Vede i njen album ‘Heart of Gold’

Prepoznatljivi svilenkasti, glatki i posve jasni glas Jaidene Vede stiže u zagrebački klub Aquarius promovirati vlastiti album Heart of Gold.

Piše: 

Na obali zagrebačkog mora (Jaruna) smješten je klub Aquarius koji je imao veliku ulogu razvitka urbane kulture u metropoli. Već od samog otvorenja, daleke 1992. godine postao je nezaobilazno mjesto za sve ljude željne dobrog noćnog provoda. Klub se istaknuo prihvaćanjem elektroničke glazbe još iz doba kada je techno bio apsolutna novost.

Ove subote 20. siječnja, Aquarius će tako ugostiti kanadsku glazbenicu Jaidene Vedu koja dolazi promovirati album Heart of Gold. Zlatna boja znak je prosvjetljenja, slave, časti, ljubavi u procvatu, te pravih životnih vrijednosti. Pa tako će u ovoj večeri kucati srce ispunjeno tim karakteristikama. Do podija kluba jurišati će ljubitelji deep housea, gdje će ambijent kluba ispuniti topli, srcedrapajući vokal mlade Jaidene.

Surađivala je s umjetnicima kao što su Ursula Rucker, Joaquin "Joe" Claussell, sa Grammy nominiranim Joshom Milanom, bivšim članom dueta "Blaze" Motown Recorda. Na listi producenata s kojima je surađivala našli su se Glenn Underground, Jimpster, Ananda Project, Spinna & Osunlade. Njene izvedbe su hvaljene kao neponovljive, često ju se opisuje kao "Bjork i Sade u jednoj osobi", čak je prozvana "Tracey Thorn modernog doba".

[FB]
[SC]
[TW]
[YT]

Njoj u pomoć da se to sve obistini potrčati će DJ Markan. Ne radi se o novom licu na zagrebačkoj elektroničkoj sceni, već o veteranu. Glavom i bradom na njoj živi i radi preko dvadeset godina, a svirao je u gotovo svim klubovima od početka 90-ih. Njegovi glazbeni apetiti su plesna glazba ispunjena toplom atmosferom, novim i neobičnim zvukovima koji potiču osjećaje sreće, zadovoljsta, ispunjenosti uz poneke sjetne tonove. Sve to je obogaćeno slikovitim i poetičnim te emocionalno nabijenim vokalima.

[FB]
[MC]
[SC]

Iz tih razloga Jaidene Vede biva odličan izbor kako bi se večer kakvu si je Markan zacrtao i ostvarila. Nakon što otkucaju večernja 23 sata, vrata kluba biti će otvorena te možete požuriti na podij, ugodno se smjestiti i prepustiti se deeh house dvojcu u ruke.

Od 15. siječnja krenuta je limitirana prodaja ulaznica po cijeni od 80kn, dok vas na vratima čekaju one u visini od 100kn.

[Event]
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2