Skip to main content
  • 13.10.2007.

Zagrebački “The Best” slavi 10 godina rada!

U petak 16.11., klub „The Best“ slavi jubilarnih 10 godina elektronske glazbe! Sve je počelo u Studenome 1997., kada je u klubu „The Best“ održan prvi elektronski party, na kojemu je glavni gost bio Dj Sash, uz domaću podršku Maminha. Ubrzo nakon toga, uspješno su se afirmirali i rezidencijalni klubski programi; Astralis, Kraljevstvo, Perfection, Liquid, F-Scope, Old School, te kasnije Body&Soul, Famous, te Direct Drive.

Piše: 

Ovim putem zahvaljujemo na suradnji i pomoći svim dj-ima, te promotorima i medijima, koji su sve ove godine radili na unapređenju i popularizaciji elektronske glazbe! Zahvaljujemo i svima Vama na posjeti i strpljenju! Ujedno Vas pozivamo da svojim prisustvom uveličate ovu obljetnicu, te podržite najbolje domaće dj snage, koje svojom upornošću, radom, i kvalitetom, uspješno drže korak sa svjetskom produkcijom, standardima, i stilovima.

Uz navedeni line up, očekuje Vas i fire show, dance performance, free fruit bar, slastice iz American Donuta, novi zvučni sistem, video projekcije, te extra light i laser show.

Ovo je prvi puta da će se na jednom mjestu okupiti svi programi i dj-i, te spojiti u jedan-THE BEST of THE BEST! Očekuje Vas 10 sati najboljeg od najboljih, na 3 različita floora, stoga ne propustite ovaj vrhunski događaj, na koji smo izuzetno ponosni!

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk