Skip to main content
  • alt
  • 7.04.2015.

Zalijepi se na podij Sirupa uz pomaknuti londonski grime

Što Sirup radi ovoga vikenda? Kao i obično Sirup pleše i izvija se dok se sunce ne podigne na horizontu i onda još malo.

 
Petak, 10.travnja, za pultom vas čeka gost iz Rusije, Andrey Pushkarev, strastveni vlasnik preko 5000 rijetkih techno i house vinila, radijski voditelj Deepmix Moskva Radia i vlasnik preko 200 setova, a da se ne bi osjećao usamljeno društvu mu prave Bronski i Herya. Od 1 iza ponoći upadaš za 50 kn narednih sat vremena a nakon toga za 60 HR novaca.

alt

 
Subota pak, ooooh nepregledne poljane subotnje večeri, također poznate i kao “taman dok se oporavim je već ponedjeljak”, a oporavak će ti trebati jer Sirup još jednom iznova pali svjećice za nastavak maratonskog slavlja CFSN-a koji ovoga puta pred melasu tijelesa na floor Sirupa dovode uglađenog novog klinca sa sjevera Londona.
 
Magnetski privlačnog majstora neobičnog grime zvuka, Dark0-a, njegove trake su u kratkom vremenu katapultirale prema vrhu. Punim imenom Davor Bokhari ima sposobnost složiti hipnotičke trake reminiscentnog futurizma.

alt

 
Isprepliće zvuk 8-bita s trapom i melankolijom 80-ih i možemo uočiti niti producentskog virtuoziteta ekipe poput So Solid Crew, Cashmere Cat, Suicideyear, Evian Christ… Dakle kada Darko zavrti osjećat ćeš se pikselizirano, kao da si zarobljen u neku vintage videoigru 80-ih.
 
Da gost ne samuje iza glazbenih bespuća pulta uskaču i CFSN DJs Dubway, itch, Funk Guru & phillipe. 11. travnja plešeš od ponoći do 7 ujutro i upadaš za 40 kn skokneš li na Entrio i 50 nabaviš li svoj upad na ulazu. Stoga ulašti plesne cipele, dobro ih zažnjiraj i protegni se da ne istegneš nešto na podiju! Vikend stiže brzo!
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk