Skip to main content
  • katerholzig berlin
  • 12.11.2012.

Zatvara se berlinski klub KaterHolzig

Na nedavno održanoj BeRmuDa konferenciji i festivalu u Berlinu Christoph Klenzendorf, utemeljitelj bivšeg berlinskog noćnog kluba Bar25 i vlasnik kluba KaterHolzig objavio je da će i taj klub uskoro zatvoriti svoja vrata.

Naslovna foto

katerholzig berlin

Za razliku od Bara25 i franfurtskog Cocoona, KaterHolzig se zatvara u kolovozu 2013., ali zato što Christoph Klenzendorf otvara još bolje mjesto za zabavu i partijanje tri mjeseca prije toga.

{youtube}KXfK7H2eFl8{/youtube}

Za razliku od Bara25 koji više nije aktivan, kolektiv koji je radio na programu KaterHolziga i Klenzendorf uspjeli su uz pomoć investitora na aukciji zakupiti novu lokaciju uz rijeku Spree, na kojoj već imaju plan izgraditi otvoreni prostor Holzmarkt gdje će se okupljati umjetnici, studenti, djeca, poduzetnici, tko god se bude kretao širokim prostorom. Holzmarkt uključuje javni park (Mörchenpark), hotel, naselje umjetničkih studija i ateljee, restoran i 24-satni vrtić s prostorom za 30 djece.

berlin

Naravno otvoren će biti i noćni klub s tri floora, koji će uključivati DJ-e iz cijelog svijeta i kreativnu viziju druženja i povezivanja ljudi kroz dodatne sadržaje. To je dio Holzmarkta za koji Klenzendorf očekuje da će biti dovršen na vrijeme za planirano otvorenje 1. svibnja 2013. Za više informacija o Holzmarktu možete saznati ovdje.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk