Skip to main content
  • Dope Jams
  • 9.01.2013.

Zatvara se legendarna prodavaonica ploča!

Dope Jams, prodavaonica ploča u New Yorku, poznata je ne samo po svojim odličnim izdanjima u ponudi, nego i po britkom jeziku njezinih osnivača – Francisa Englehardta & Paula Nickersona.

Piše: 

Naslovna foto

Dope Jams

Tako su se na meti Dope Jamsa našli izvođači poput Carla Craiga, i njegov prošlogodišnji remiks za Recloose i stvar 'Magic', s kojim su ga popljuvali da je pao na niske grane, koji radi lijene trake za bogate klince s Ibize, te da bi takva muzika najbolje pasala u prodavaonice H&M-a, ili neke druge 'shitty' prodavaonice sličnog tipa.
{youtube}wcIZTgW-gGU{/youtube}

Na istoj listi 'najboljih i najgorih 2012.', našao se i poznati, ali opet underground DJ i producent Jus Ed, za kojeg kažu da uvijek radi jedno te istu muziku, bez obzira što se događa uokolo njega, i da im se od nekih njegovih stvari jednostavno povraća. No, on im je uzvratio istom mjerom, rekavši da su se namjerili na krivog čovjeka, te planira izdati singl 'Dum Jams', kao odgovor.

Kako se čini, mnogima se ispunila želja, i Dope Jams su najavili zatvaranje, ali kako kažu, zbog prevelike cijene najma prostora, a ne nekih drugih razloga. Otvoreni su od 2006. godine sa željom da svijetu donesu dobru muziku, a sada zatvaraju svoja vrata krajem siječnja, no najprije će održati još jedan tulum zatvaranja par dana prije.

Kako je sve počelo i zašto su se odlučili na ovakav potez pročitajte u kompletnoj IZJAVI osnivača.

Dope Jams

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2