Skip to main content
  • 8.04.2017.

Zatvaranje prijava za Burn Residency 2017. i mix-off pripreme!

Debele dame su zapjevale svoje, kocke su bačene, finish linije pređene, završni pečati zapečaćeni u prijavama na burn Residency 2017!


Apsolutno razdragani odazivom i dvostrukim brojem prijava s obzirom na prošlu godinu članovi burn Residency tima se iskreno zahvaljuju svima koji su uložili vrijeme, trud i sebe u svoje projekte i prijave. Za uzvrat kao protuteža na vagi stoji prilika života –  poticaj u karijeri u vidu nastupa na pozornici europskog grada, kao i 5 tjedna rezidenciju u meki elektroničke glazbe – Ibizi. Okrunjeni pobjednik će ujedno dobiti i financijsku injekciju kao direktno ulaganje u njegovu novu karijeru DJ-a – ugovor vrijedan €100,000.

U dosadašnjim hrvatskim inačicama nove faze karijera putem burn Residency-ja startali su  Marina Karamarko, zatim System Divine, Tom Bug i Roth Segen koji su prethodnih nekoliko godina odnijeli pobjede u zagrebačkom Mix-off finalu. Tražiš li status, novo iskustvo, ubrzanu krivulju učenja, kontakte i komunikaciju u onima koji već žive tvoj san i razmjenu ideja s globalnim glazbenicima tada je burn Residency tvoj konj za trku!

Žiri ozbiljno uzima zadatak preslušavanja pristiglih materijala svjestan o čemu odlučuje. Najkasnije u četvrtak 14. travnja biti će objavljena imena finalista koji će ukrstiti vještina za pultom 28. travnja u Klub. klubu na adresi Pavla Hatza 16 u Zagrebu. Tvoje je samo da dođeš, sparkiraš se u Klub i podržiš vrijedne ljude od kojih jednoga/u na ljeto čeka ibiški pijesak.

FB EVENT: BURN Residency X Vibra: Mix-off

Uz naše finaliste finalno nabrijavanje za jednu od najvažnijih večeri života s nama su iz stare pobjedničke ergele i Tom Bug i Roth Segen, kao i rezidentske njuške kluba Full Ferry i Fleneur. Počinjemo oko devetke, a Burn te časti upadom do ponoći (nakon plaćaš 40 novaca pa daj se koncentriraj) + nije na odmet napomenuti da prvih 50 kroz vrata dobiva i free Burn! Eto, nađi svog favorita i navijaj koliko ti grlo i stopala dozvole!

sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star desk