Skip to main content
  • 17.05.2023.

Zatvaranje zagrebačke sezone Dobrog Housea 27.5. u Petom Kupeu

Dobar House iza sebe ima dugu i bogatu sezonu u kojoj su kako organizatori kažu "zahvaljujući fanovima i publici još više narasli te imali priliku napraviti neka nama draga i bitna gostovanja, redom DJ-eva koji uglavnom nisu imali prilike nastupiti u Zagrebu do sada

Piše: 


Za zatvaranje svoje zagrebačke sezone 27. svibnja., u Peti Kupe dovode najbolje čuvanu tajnu Amsterdama – Dennis Quina!

U posljednjih nekoliko godina, Dennis Quin se probio na scenu kao jedno od najuzbudljivijih imena u svijetu house glazbe zahvaljujući svom zrelom, osvježavajućem zvučnom identitetu koji se ne može čuti tako često.

Quinova strast za House glazbom započela je ranih devedesetih inspirirana Chicago / NY House zvukom, s pločama Kerri Chandlera, Todd Terryja, Masters At Work i mnogih drugih tog zvuka.

Budući da je sa svojom produkcijom raznolik, ali uvijek dosljedan, Dennis Quin je zasluženo pod reflektorom. Jedan od vrhunaca vrijednih spomena je njegova suradnja i prijateljstvo s Kerri Chandlerom, a njegov uspješan remiks 'You're In My System' klasika otvorio mu je međunarodna vrata. Nakon toga njegova glazba dobila je snažnu podršku imena poput Jamie Jones, Seth Troxler, Louie Vega, Marco Carola, Chris Stussy i mnogih drugih.

Njegova diskografija je izvanredna i raznolika. S izdanjima na etiketama kao što su Defected, Madhouse Records, PIV, Kaoz Theory i Cécille Records dokazao je da je jedan od najboljih u svijetu house glazbe.

Jedan od vrhunaca 2023. je nadolazeći remiks Dennisa Quina za legende Moodymanna & Louie Vegu pored službenog remiksa Masters At Work koji će ugledati svjetlo dana kasnije ove godine.

Lista njegovih nastupa je ogromna, ali možemo navesti neke: Tomorrowland, PIV showcaseovi, Straf_werk, Fabric London, Pacha Barcelona i mnogi drugi. Dennis je nastupao i na trećoj godišnjici Dobrog Housea 2019., a sada se vraća veći i jači nego ikada!

Uz Dennisa, lineupu se pridružuje redoviti gost Dobar House partyja, HrwoE, kao i vaši vjerni domaćini – Elena Mikac i Tom Bug.

Ulaznice možete nabaviti u pretprodaji u sustavu Entrio


 

sonus 2
sonus 1
Vezani članci
Kao entuzijastični obožavatelji Printworksa, autori ovog videa bili su apsolutno oduševljeni kada im je omogućen ekskluzivan prvi pogled na londonski Drumsheds
paul 2 mobile
Kao entuzijastični obožavatelji Printworksa, autori ovog videa bili su apsolutno oduševljeni kada im je omogućen ekskluzivan prvi pogled na londonski Drumsheds