Skip to main content
  • 31.01.2018.

Zatvoren klub jer je prekršio zakon o plesanju do jutra

Dosta bizaran scenarij dogodio se u nedjelju ujutro u Tokyu kada je tamošnja policija zatvorila klub zbog kršenja zakona koji zabranjuje ples.

Piše: 

Da nas ništa više ne treba čuditi potvrđuje nedjeljni scenarij iz kluba Aoyama Hachi. Klub u Tokyu snašla je racija zbog kršenja Zakona o reguliranju poslovnih sektora zabave za odrasle zbog omogućavanja plesanja do jutra.

Aoyama Hachi, klub kapaciteta od 200 ljudi prekršio je zakon koji je japanski parlament olakšao još 2015. godine. Tada su izglasali kako zakon 'bez plesa' neće više biti toliko ekstreman uz par strogih uvjeta. Klubovi smiju biti otvoreni do 5 ujutro, alkohol se ne poslužuje, a površina floora mora biti najmanje 33 četvorna metra.

Tako klub Aoyama Hachi postaje prvi svoje vrste koji je povrijedio zakon. Uhićene su tri osobe, menadžer te pomoćnici koji su potom kasnije priznali optužbe oko površine floora te serviranju alkohola i prisustva DJ pulta.

Izvješće navodi kako je policija upozorila klub, no usprkos tome nastavili su sa radom prilikom čega nije postojala druga opcija nego ga zatvoriti.
 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2