Skip to main content
  • dramatic2
  • 26.02.2013.

Zbog podmetanja ne radi Dramatic

Za razliku od Colosseuma koji borbu oko opstanka vodi s Holdingom, nedavno otvoreni zagrebački klub Dramatic ima problema s navodnim podmetanjem obližnjeg lokala.

Naslovna foto

dramatic2

Kako su objavili na svojoj Facebook stranici Dramatic klub ovog vikenda ne radi: „Radi podmetanja obližnjeg lokala koji se očito osjeća jako ugroženo (kao i kad se otvorio Red Line), u svega par dana posjetile su nas sve inspekcije… i protupropisno smo kažnjeni za „ne izdavanje“ jednog računa, iako je račun ispostavljen što potvrđuju i snimke videonadzora. Odvjetnik je preuzeo taj slučaj, a mi se vidimo slijedeći vikend“ – poručuju iz kluba i dodaju „Sad bar znamo od kuda ona izreka : pederska posla!

{youtube}Mw0SdQrjVdw{/youtube}

Prema komentarima posjetitelja kluba i indicijama koje tako navode, Dramatic se zamjerio gay friendly okupljalištu „Rush“ zbog iste populacije koja posjećuje oba kluba. Međutim u njihove razmirice ne bismo htjeli ulaziti, ali svakako valja istaknuti da bi se Gay zajednica trebala držati zajedno , a ne podmetati  si međusobno.

Kako će se izboriti za svoja prava kad i sami ne vjeruju da svi imaju jednako prvo izbora, koga će voljeti, s kim će živjeti pa i gdje će naravno izlaziti i plesati. Mi vjerujemo da za sve klubove u Zagrebu još uvijek ima dovoljno mjesta.

soul gravity desktop
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju