Skip to main content
  • 6.11.2011.

Zbogom after-hour klubu Elrow iz Barcelone

Španjolske su vlasti odlučile ukinuti licencu after-hour klubu Elrow iz Barcelone do daljnjega. Razlog je kršenje lokalnih zakona u regiji gdje se nalaze.

Piše: 

Naslovna foto

Elrow Barcelona


Klub smatraju nasljednikom DC10 s Ibize a ima i sličnu reputaciju gdje se uvijek održavaju ludi partiji, sa najboljim svjetskim dj-ima i dugi after hour partiji na vanjskom plesnom podiju čime atmosferu dovode do usijanja. Nakon nekoliko tužbi i dolaska inspekcije klub je zatvoren jer nije poštivao lokalne propise po kojima ne smije raditi u jutarnjim satima ako se nalazi u krugu 500 metara od prvih stambenih ili sportskih blokova.

Mnogim partijanerima ova lokacija ostat će samo u nezaboravnom sjećanju. Pogledajte i filmić sa after partija gdje je glavni gost bio Richie Hawtin.
{youtube}x9rw8kmll9I{/youtube}

Posljednje vijesti govore kako je Management kluba uspio isposlovati dozvolu za desetosatni rad. Tako Elrow ipak neće biti zatvoren već će primati goste u vremenu od 14-24h.

sonus 2
sonus 1
Vezani članci
Marshall Jefferson u kratkom dokumentarcu dijeli priču iza jedne od najcjenjenijih pjesama house glazbe, ‘Move Your Body’
sonus 1
Marshall Jefferson u kratkom dokumentarcu dijeli priču iza jedne od najcjenjenijih pjesama house glazbe, ‘Move Your Body’