Skip to main content
  • 17.10.2016.

Žene predvode Taboo vikend!

Latinski bi rekao femina, muškarci su smislili dugometražni vic o kemijskom elementu Ž, navodno dolaze s Venere nasuprot svojim maskuliniranim polovicama i kao ni s njima, ni bez njih ne možeš… no unatoč svim klišeiziranim dosadnostima, činjenica je da žene rade stvari drugačije.

 
Bolje ili lošije nije kategorija ovdje, jednostavno je drugačije. Muškarac vidi cilj i ravnu crtu akcije do konkretnog cilja, muškarac djeluje u "zašto -zato" i "ako-onda" modusu, žena pogleda sve ovo, nakrivi glavu, osjeti tisuću emocija, proživi ih, mutira kroz njih i izađe s druge strane transforimrana s jednako jasnim ciljevima. Sve odluke kod muškaraca i svaka domena života stoje odvojene, postoje kutije za pojedine stvari u kojima one žive i ne diraju druge kutije. Sve odluke kod žene su međupovezane i svaka ima niti u tisućama drugih. Zato će traka koju pusti žena biti drugačija i za nju i za plesače. Neće je podsjetiti na samo onaj jedan party gdje je prostorija zaplamtjeila na nju nego i na čudna jutra, jednu specifičnu šalicu kave, vožnju do najbolje prijateljice i prve riječi koje je ćula na radiju taj dan koje su je vratile na nešto to je baba jednom rekla pa je istu tu osobinu prepoznala u ženi na šalteru u banci dva dana prije…

 
Pa tako prvu noć Taboo feminiteta, u petak, 21. listopada, preuzima naša Insolate aka Miss Sunshine. I dalje ostajući u sunčanom modusu svog izvornog imena, Sunčica je s osječkih floorova stvorila prekrasnu karijernu putanju pod aliasom Miss Sunshine koja se sada, za potrebe internacionalnog bujanja, zrelija i odraslija manifestira kao Insolate. Insolate ste kao vrsnu DJane, producenticu, vlasnicu vinyl only labela "Out of Place", dio TRAUM ekipe i neumornu promotoricu svega lijepog i glazbenog, mogli zateći u klubovima i festivalima kao što su Rex, Tresor, Club d’Anvers, ADE, Tomorrowland, Dimensions, Exit Fest… Više o Sunčici pročitaj u nedavnoj vrtnji u intervju stolcu Klubske ovdje.
 
Započinjemo oko ponoći i nastavljamo u afterica modusu do 11 ujutro jer je #necukuci stvarna stvar noćno nastrojenih. Insolate će sa sobom dovesti i tajanstvenog gosta, a mušku podršku pruža redovna postava Tabooa DJ Matya i Nikola Fuchkar.

 
 
Zatim pođeš kući, baciš nešto u kljun, zakopaš se među plahte na nekoliko sati i okupiš ekipu iznova za subotnju večer, 22. listopada, kada nam stiže još jedna dama. Kanada i Beograd spojili su najbolje što imaju u jednu i ime joj je gospodična Kristina Lalić. Na planetu od '81., Kristina je Kanadu zamijenila Beogradom. Odrastanje je bilo eklektična kakofonija klasike, rocka, popa i housea, odlazaka u glazbenu školu, baleta i zbora. i tada odjednom golema ljubav prema elektronici. Uz koordiniranje produkcije na televizijskoj stanici uskoro počinje raditi i kao tonski tehničar i glazbeni urednik i rađa se glazbena emisija Belgrade Clubbing, na čijim valovima predstavlja nova izdanja, vodi intervjue, upućuje ljude na najpartyje grada… više manje postaje recepcija i okosnica Beogradskog noćnog života. 2009. postaje stalno lice na beogradskoj sceni i ujedno počinje svakoga mjeseca na Cross FM-u izdavati  “Essential Mix Session”. Mogli ste je upecati i na pozornicama raznih festivala uključujući Easy Tiger i Exit, dok suvereno šeta od housea, preko tech husea pa sve do žeščeg techna. 

 
Predvodnici matrijahalne elektronike subote za malo muškog dodira pridružuju se Adoo Poco Loco, dvostruka pulska bomba koja trese zagrebačke podije. Počinjemo standardnim udarom oko ponoći da bi nastavili do kada izdržimo, Nedjelja je tako i tako dan od plesnih bogova dezigniran za aftere i regeneracije. Ti si lijepo na eventu udari "Going" gumbić i upadaš povoljnije. Dođi, pleši i budi! Floor nije briga tko si preko dana, ovdje možeš biti tko želiš!

FB EVENT: Kristina LALIĆ │ADOO │ POCO LOCO at TABOO CLUB

 
 

TABOO CLUB ZAGREB

Grgura Ninskog 2 / CRO
FACEBOOK:TABOO CLUB
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2