Skip to main content
  • alt
  • 13.11.2014.

Ženska energija u Pogonu Jedinstvo

Zabava je u punom pogonu i ovoga puta donijet će je nježne delikatne ruke skupine dama.

 
Ako ste poželjeli da u vaš party raspored kapne malo više estrogena preporučili bismo party koji je organiziran u sklopu 8. Vox Feminae festivala. Svaka kuća treba ženski dodir. Oko za detalje, izbrušeno intuitivno razumijevanje publike i jedan badass party do zore donose vam PLANNINGTOROCK i rRoxymore, ovoga petka, 14. studenog.
 
Festival s ponosom predstavlja Planningtorock kao svoje prvo festivalsko gostovanje. Punim imenom Jam Rostron ova engleska glazbenica sa berlinskom adresom već deset godina se kroz glazbu poigrava društvenim normama. Prešla je put od pomaknuto ekscentričnog popa, preko mračne elektronike pa sve do dance glazbe u njenom  najboljem izdanju.

alt

 
Nakon prva dva albuma osnovala je vlastitu izdavačku kuću Human Level i izdala album “All Love is Legal” koji je napisala, snimila i producirala u potpunosti sama. Kada ne stvara svoj vlastiti manifest mixa za  Austra, Telepathe, CREEP i The Knife.
{youtube}HJKXpXzoR94{/youtube}
 
rROXYMORE je DJ-ica i producentica i još jedna koja poštu prima u Berlinu. Hermione je ime koje su joj dali roditelji a preziva se isto kao i djevojčica Ana koja je pisala dnevnik na tavanu. Gospođica Frank će u pogon donijeti hipnotički plesni zvuk, kiborg organskog i sintetičkog, oštri i nepročišćeni kao da sjedite u nekoj garaži ili vijugate hodnicima do underground partija. Debitantski singl “Wheel of Fortune” objavila je u suradnji sa Planningtorock 2012.  a prvi EP ‘Precarious/Precious’ izašao je prošle godine. I ova dama je nerazdruživo povezana sa The Knife i prošle godine se predstavila kao službena džokejica na njihovoj “Shaking the Habitual” turneji.
{youtube}WnqkpHtKOeA{/youtube}
 
Tu će se zateći i domača svježa krv na ženskom djelu scene (sasvim jednakom kao i muški samo u ljepšim bojama), Maja Pa, koju smo imali prilike čuti u Mikseru, Funku, Vipu, Frendovoj Sobi, Deep’n Outu, Kantini.Sirup, Mastersu, Das Hausu, kao i na mnogim afterima te na CFSN ANNY eventu i Stop Making Sense festivalu (uz Jana Kinčla – Zero, Mimija i Brightona). Iz njenog pulta cure tonovi techna, dub techna, acida, acid housea i electra koje uz kvalitetni deep house. Uz cure ovdje ćete moći poslušati i blaženog među ženama DJ Buraza i Topli Rat.
 
Dođite nam oko desetke i ostavite dušu na podiju. Karte si možete nabaviti po cijeni od 70kn za dame i 90kn za gosdpodu ovdje:
Rockmark, Berislavićeva 13 
Dirty Old Shop, Tratinska 22
PITCH VINYL SHOP, Prilaz Đure Deželića 40
Buy tickets online: ow.ly/AtZ62
 
Ili jednostavno bacite osmijeh u komentaru ispod članka i mi vam dajemo jednu kartu. Pobjednik/ca će biti objavljen/a ovdje sutra kada sunce bude u zenitu. Ako bude oblačno, pogledaj na sat kada je podne. Sretno i uživajte nam!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2