Skip to main content
  • 7.07.2021.

Žestoki ritmovi: Ben Sims, Fatima Hajji i Metodi Hristov u Šibeniku

Još je nešto više od dva tjedna ostalo do prvog ovogodišnjeg izdanja Projecta Vojarna koji se održava u subotu 24. srpnja na užarenom betonu bivše vojarne Bribirski knezovi

Piše: 

Danas ćemo Vas bolje upoznati sa likom i djelom tj. glavnim ovogodišnjim gostima, a to su Ben Sims, Fatima Hajji i Metodi Hristov.

FB Event: PV Open Air 2021
https://www.facebook.com/events/939737046504345

BEN SIMS (UK)
Londonski veteran globalne techno scene prepoznat je kao jedan od tehnički 'najubojitijih' DJ-a na svijetu kroz svoju preko 20 godina dugu karijeru, a njegov neprikosnoveni stil miksanja pokazao se kao temelj za potpuno novi stil techna koji je pokorio scenu 90-ih, tzv. hardgroove techno. Usprkos svom statusu na sceni Ben se i dalje kroz godine razvija kao DJ i kao producent tako da i danas možete uživati u njegovoj vrhunskoj produkciji što se vidi po radu njegove izdavačke kuće 'Theory.' Funky i žestoki ritmovi ono su što nas čeka kad Ben Sims preuzme kormilo u Vojarni ovoga ljeta.

FATIMA HAJJI (ES)
Fatima Hajji španjolska je DJ-ica i producentica, a nadaleko je poznata po energičnim nastupima i britkoj glazbenoj selekciji. Tehnički besprijekorna, ova dama se kao jako mlada prometnula u vodeće španjolske i europske DJ dive i već 20 godina nastupa diljem svijeta. Nakon 10 godina bavljenja dj-ingom odlučila se posvetiti produkciji glazbe i tako pokreće vlastitu etiketu 'Silver M.' Oko izdavačke kuće sagradila je cijeli brend 'Silver' koji je premijerno predstavila na Ibizi uz gostovanja planetarno popularnih kolega kao što su Jon Rundell, Pleasurekraft, Klaudia Gawlass itd. Bilježi nastupe na pozornicama najvećih svjetskih festivala kao što je Tomorrowland, ali i klubovima kao što je kultni Tresor u Berlinu. Fatima je definitivno jedna od miljenica domaće publike koja se uvijek rado vraća u naše krajeve.

METODI HRISTOV (BG)
Bugarski wunderkid predstavnik je novijeg vala europskih DJ-a i producenata, a njegov zvuk najčešće se opisuje kao fuzija techna i tech housea. Suara, Glasgow Underground i Filth On Acid samo su neki od svjetski poznatih etiketa na kojima je izdao svoju glazbu i gotovo da nema većih imena techno DJ scene koji neće u svom setu zavrtiti Metodijevu produkciju. Nakon što je odradio gotovo sve veće festivalske pozornice red je da posjeti i Project Vojarna Open Air te nas raspleše svojim uvijek energičnim nastupom.

Full Lineup:
– Ben Sims
– Fatima Hajji
– Metodi Hristov
– Skeptik
– Edy C.
– Santiago Batacosta
– BS Side
– Zorro
– Amigoo

Budući da se za svaki Project Vojarna Open Air traži karta više, ulaznice možete nabaviti u pretprodaji na Adriaticket. Broj posjetitelja je ograničen, a važno je napomenuti kako zbog ove situacije s koronom organizatori brinu za zdravlje posjetitelja te će se sve održati u skladu s preporukama Stožera.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2