Skip to main content
  • 3.04.2023.

Zhu po prvi put u Hrvatskoj: Revelin objavio još jedno veliko gostovanje

Steven Zhu, poznat kao ZHU, održat će prvi nastup u Hrvatskoj u dubrovačkom klubu Revelin

Piše: 

Američki pjevač i producent elektronske glazbe, kineskih korijena svoje će hitove pred domaćom publikom izvesti 21. srpnja ove godine, a ulaznice se mogu nabaviti online na web stranici kluba Revelin.

Pjevač je aktivan na sceni od početka 2014., a do sredine navedene godine ostao je anoniman, tražeći da mu se sudi samo po njegovoj glazbi. U ožujku iste godine objavio je singl "Faded", koji je ubrzo postao hitom dobivši podršku Petea Tonga, koji ga je nazvao "Essential New Tune" u svojoj radio emisiji na BBC Radio 1.

"Faded" se ubrzo popeo na vrh globalne ljestvice, dospjevši na 3. mjesto u Australiji i Ujedinjenom Kraljevstvu, te na 12. mjesto na američkoj Dance/Electronic ljestvici. Poznati singl je u Australiji dobio platinastu knjižicu 2014. i godine te je nakon godinu dana bio nominiran za nagradu Grammy u kategoriji najboljeg Dance/Elektronskog singla na 57. dodjeli nagrada Grammy.

Njegov debitantski album, GENERATIONWHY, objavljen je 2016. godine i prvi put je premijerno predstavljen na Coachelli. Album je također bio na vrhu Billboardove Dance/Electronic Albums ljestvice i dospio na Billboard 200. Navedena priznanja donijela su mu partnerstva s brendovima istomišljenika, uključujući Pokemon, Luminosity i Leica.

Prij dvije godine ZHU je objavio svoj treći studijski album, DREAMLAND 2021 (i DELUXE album koji je uključivao sedam pjesama koje se nisu pojavile na originalnom albumu). Billboard je proglasio DREAMLAND 2021 „jednim od 50 najboljih albuma 2021. do sada” nakon objavljivanja albuma u travnju.

Prošle je godine izdao mixtape pod nazivom “Musical Chairs Mixtape Vol 1”, bio na turneji sa Swedish House Mafiom te je predstavio vlastitu modnu liniju “NIGHTDAY ” tijekom njegovog EDC seta u Las Vegasu. Pjevač i producent napomenuo je da ovaj niz uspjeha za njega nikada nije bio glavna motivacija, već mu je jedina želja izaći na plesni podij i sanjati bolje svjetove.

ZHU će biti jedan od renomiranih producenata kojeg će Culture club Revelin ugostiti ovog ljeta.

U srpnju će u klubu nastupiti Shaquille O'Neil koji se predstavlja umjetničkim imenom DJ Diesel, pa ArtBat. Ove godine stiže i John Summit, najtraženija mlada zvijezda i producentski dvojac Solardo.

Više informacija o događajima u ljetnoj sezoni nalazi se na društvenim mrežama i web stranici kluba Revelin.

FB Event: ZHU at CLUB REVELIN


 

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2