Skip to main content
  • 14.09.2016.

Zouk u Singapuru i lažni Marshmello?

Koliko vrijedi integritet? To bi bilo pitanje koje bi bilo zanimljivo postaviti vodstvu iza golemog singapurškog Zouk kluba.

 
Jedan od najpoznatijih globalnih klubova postao je internacionalno poznat kao jedno od najboljih mjesta za izaći zateknu li vas puti u Aziji. Iako je već bilo govorkanja o lošem tretmanu DJ-a, Zouk je još jednom u fokusu medija nakon što je u klubu zatečen varalica odjeven kao Marshmello, koji je dan ranije svirao na Ultri u Singapuru.
 
Nakon što je mačak pobjegao iz svoje metaforičke vreće viješću da iza maske nije pravi Marshmello, svoju ogorčenost izrazio je i rezident DJ Jade Rasif koji je ušao u monolog o integritetu, i poštovanju. 

 

 
Iako je Marshmello sam objavio kako ne svira u klubu već je u CÉ LA VI klubu u istom gradu, farsa se nastavila, a klub je uskoro izdao službenu izjavu koja djeluje poprilično mlako:
 
"10. rujna imali smo gosta odjevenog u kostim sličan onome DJ Marshmelloa koji je posjetio Zouk. Ovom prilikom bismo voljeli pojasniti da nije unajmljen od strane Zouka kao maskota niti da bude DJ i ispričavamo se za bilo kakvu pomutnju koju je to moglo izazvati. Uvijek smo podupirali goste da budu kreativni i vole zabavu, i nikada nam nije bila namjera da ih zavedemo ili ne poštujemo.
 
Kao dio naše komunikacije Zouk je uvijek izdavao objave prije nastupa gostiju koje smo unajmili. Voljeli bismo uvjeriti sve naše goste da Zouk cijeni i da će nastaviti cijeniti važnost poštovanja industrije, naših kolega umjetnika, mušterija i njihovih interesa."

 

 
Čak i ako se radilo o nekome tko se odjenuo u kostim bez znanja kluba, malo je vjerojatno da nitko od vodstva nije primjetio figuru s maskom na glavi oko koje se skupljaju patroni ne bi li se fotografirali misleći da se fotografiraju s pravim Marshmellom. Čak i da klub zaista nije znao neobično je pomisliti da nitko nije bio svjestan što se događa na podiju njihova kluba i da nisu mogli predvidjeti reakcije razočaranja onih koji su prevareni, u slučaju da su znali. Potreba za pažnjom, čak i kada je ono što se događa očito krivo, je okrutna ljubavnica, a ako je bio trik bio je poprilično jeftin.
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk