Skip to main content
  • 6.12.2007.

Zvijezda dnb glazbe Grooverider uhićen u Dubaiu

Jedno od najvećih imena na drum&bass sceni, Grooverider uhićen je u Dubaiu zbog navodnog ilegalnog posjedovanja pornografskih DVD materijala i marihuane. Ovaj poznati voditelj na britanskom Radiu 1 uhićen je nakon dolaska u Ujedinjene Arapske Emirate, tijekom rutinske kontrole na aerodromu Dubai, a cilj dolaska je bila svirka u lokalnom klubu. 

Piše: 

Prošli tjedan je procesuiran na sud, a prema tamošnjim zakonima može dobiti do 4 godine zatvora. Možda se ovo ipak neće dogoditi jer već nekoliko puta vlasti Dubaia imali su sličan problem s nekoliko svjetski poznatih glazbenika koji su sa sobom nosili marihuanu, ecstazy i slično. Tako se Grooverider može nadati da će sud odbaciti optužbe kao što je to učinio i u slučaju s Dallas Austinom producentom R&B glazbe, britanskom zvijezdom Leonom Lewis…i drugima.

A za odbacivanje optužbi bit će potrebne i dobre veze u što ne sumnjamo jer Grooverider je nositelj Dnb scene, voditelj na britanskom Radiu 1, a ima i utjecajnih prijatelja na svim razinama  britanske glazbene scene pa čisto sumnjamo da bi neko dopustio da ovaj istinski glazbenik iduće 4 godine provede u zatvoru.

soul gravity desktop
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju