Skip to main content
  • 11.05.2023.

Zvjezdana ljetna sezona u Revelinu kreće već u svibnju uz Offaiaha i Edx-a

Cijenjeni dubrovački klub spreman je za bogatu ljetnu sezonu

Piše: 


Nagrađivani Culture Club Revelin ovog petka 12. svibnja kreće u svoj u ljetni “modus operandi” sa otvorenim vratima svake večeri, a bogati ljetni program ispunjen internacionalnim gostovanjima kreće već od sljedećeg tjedna.

Do kraja svibnja u Dubrovniku će nastupiti OFFAIAH i EDX

Prvo internacionalno gostovanje ove sezone u Dubrovniku na repertoaru je sljedećeg petka 19. svibnja, a u tvrđavu Revelin stiže OFFAIAH, uz kojeg nastupaju rezidenti DJ Speed i Bozzo.

Michael Woods dugi niz godina aktivan je na glazbenoj sceni, no projekt OFFAIAH vodi od sredine 2010-ih. OFFAIAH je još u 2016. s “Trouble” najavio da će njegove trake preuzeti plesne podije, a to je u godinama ispred njega potvrdio brojnim izdanjima na Defected Recordsu poput “Work It Out”, “Somewhere Special”, “Soldier” i drugih, s kojima je redovno zauzimao vrh Beatportove House top ljestvice. Engleski DJ postao je sastavni član Defected Recordsa bez kojeg legendarna etiketa ne može napraviti niti jedan vlastiti događaj ili festival. Zajedno toliko dobro surađuju, da je OFFAIAH potpisao ekskluzivni ugovor s Defectedom za objavu svojih traka.

FB EVENT: OFFAIAH at CLUB REVELIN

Posljednjeg petka u svibnju, miksetu dubrovačkog Culture club Revelina preuzima EDX, a prate ga rezidenti DJ Speed i Bozzo.

Švicarac EDX, punog imena Maurizio Colella broj jedan je švicarski glazbenik na Spotifyju. Od početka 2000-ih vodi renomiranu etiketu Sirup Music pod kojom su svoje trake objavili Avicii, Armin Van Buuren, Steve Angello, Tiesto i mnogi drugi. Uz svoje redovne turneje, EDX dugi niz godina uređuje i vlastitu radijsku emisiju NoXcuses koja se uskoro bližijubilarnoj 650. epizodi.

Prema riječima britanskog magazina Mixmag on je glazbeni genije po pitanju produkcije i obrada, a njegova kvaliteta je potvrđena nominacijama i za prestižnu nagradu Grammy. Svojim trakama i obradama poput “Show Me Love”, “On My Mind”, “I Found You”, “Missing” i mnogim drugima, u svakom trenutku godine donosi dašak ljeta.

FB EVENT: EDX at CLUB REVELIN

Više informacija o nadolazećim gostovanjima i događajima u ljetnoj sezoni nalazi se na društvenim mrežama i web stranici kluba Revelin. Ulaznice za sve događaje mogu se nabaviti na web stranici ili u uredima kluba na adresi Vukovarska ulica 30 u Dubrovniku.

Upoznajte 8 rezidenata Revelina 2023.

Pogledajte do sada objavljene izvođače ljetnog programa

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2