Skip to main content
  • alt

Zvjezdana prašina Jean-Michel Jarrea i Van Buurena na Tomorrowlandu

Tomorrowland, kao prostorno-temporalni mjehurić koji predstavlja fantazmagorijski svijet sutrašnjice, posipan je već svime i svačime a ovoga puta po njemu se razasipa i zvjezdana prašina.

 
Zvijezde mrve baš one dvije velike vatrene lopte elektroničkog svoda Armin Van Buuren i Jean-Michel Jarre. U subotu, 25. srpnja, Armin Van Buuren će još jednom preuzeti glavni stage koji će iskoristiti kao platformu za predstavljanje nove supernove od suradnje.

alt

 
Traka “Stardust” biti će dio novog albuma Jean-Michel Jarrea, koji će izaći 16. listopada, i šesta je stvar s francuzova novog ostvarenja koja je skliznula u javnost. Armin Van Buuren se tako pridružio ekipi kao što su M83, Tangerine Dream, Gesaffelstein, 3D (Massive Attack) i Vince Clarke i ujedno je jedini s potpuno trance pozadinom. Jare je napomenuo kako je Armin Van Buuren uvijek ostao vjeran tom stilu i postao jedna od njegovih najrespektabilnijih figura i da je trance nužno trebao biti uključen u ovo putovanje.
 
Pa ako već predstavljaš nešto veliko što samim nazivom sugerira astronomske veličine nema nikakvog razloga da to ne bude na mjestu koje će posjetiti stotine tisuća ušiju, a još milijuni će se priključiti putem live streama.
 
Za prednaruđbe albuma “E-Project” možete skoknuti ovdje ili popratiti samog autora na službenim stranicama, Facebooku ili Twitteru, a na priču o samoj traci svrnuti oko niže. Uživajte!
{youtube}ZWiVCRjIrBI{/youtube}
 
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop