Skip to main content
  • 1.06.2012.

Zvuk Ibize otvara sezonu u Vrsaru

Samom partiju otvorenja sezone u Vrsaru predhodit će cjelodnevni turnir u odbojci nakon čega će DJ Moffous ugostiti goste s Ibize.

Piše: 

Naslovna foto

Ibiza

Dionys Beach bar  u Vrsaru slavi otvaranje svoje nove ljetne sezone pod nazivom Montraker party – Volume 1 gdje će riječki DJ Moffous, hrvatski rezident na Ibizi dovesti ove subote 2. lipnja goste koji zajedno s njim nastupaju tijekom ljeta na Ibizi.

To su redom Toby Holguin iz Kolumbije koji je svoje albume prodao u desecima tisuća kopija, a kao nagrađivani producent i remikser izdao je stvari za toliko labela od  Ministry of Sound, CR2, Tommy Boy Records, španjolskog Vale Music, brazilskog Brahma Beats, njemačkog Cuepointa, talijanskog Space & Sound i za još mnoge druge. Nastupao je diljem svijeta, a DJ Moffousa je upoznao na Ibizi gdje su zajedno rezidenti Bora Bora kluba. Pridružit će im se i vokalistica Helena Crystal iz Moskve poznata po redovitim gažama u svim klubovima na Ibizi.

{youtube}puS5eFOiwTU{/youtube}

Dionys Beach bar u Vrsaru ovim partijem najavljuje tek početak onoga što slijedi tijekom ljeta. Ulaznica za  Montraker party je 40kn.

sea star desk
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju